måndag 8 oktober 2018

Måndag 8/10-2018 19:50

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt sov så där och vaknade ett par gånger men sov ändå okey inatt. En timme och 15 rem och då är det okey. Så kom ur sängen till 11:00 fick idag i mig en ägg frukost med bacon med. Så men bestämde mig idag att jag inte skulle göra nått. En dag bra är inte nog för att komma igång igen. Spelade lite men dog så nä jag la ner. Spelade på datorn med lineway och det klarade jag hela idag. Så mer? Jo jag stack till träningen till tre och sedan hem. Körde övningarna idag och så gick jag igång med middagen. Såg idag på en tecknad film gen six tror jag att den hette. Men jag hann inte se klart den idag och jag hann inte heller få i mig kaffe idag innan jag gick igång med bloggen. Satt för länge med filmen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag en rätt kass dag men okey på gymmet idag trotts att jag inte göra alla övningarna hoppar magen sa han.

TRÄNING: Ja körde allt idag och hoppade magen igen idag skulle ha gjort tio minuter cykel med men hade inte lust idag så jag hoppade det idag. Jag hoppas att jag kan gå igång igen med magen till nästa vecka då hoppas jag att smärtan går bort. Vi håller tummarna för det.

ROMAN: Ja nu pratar vi nog månader sedan jag skrev sist men sover jag inte så är det inte lätt.

TECKNING: Ja kör till söndag om inte förr men jag måste sova lite bättre för att ha lust att köra men jag hoppas att jag sover bättre snar. Annars så får jag kontakta läkaren igen.

MUSIK: Ja om jag vinner denna veckan så kör jag igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: