lördag 20 oktober 2018

Lördag 20/10-2018 19:56

DAG: Jaha till natt igen och igen en natt som var okey sov 1 timme och 20 minuter så okey. Kom ur sängen till 11:30 fick i mig frukosten och sedan tabletterna och sedan gjorde jag inte nått idag. Jag hoppas jag sover bra tills imonn med så kan jag ha chans att gå igång med romanen till måndag igen. Så till tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en serie när jag åt. Så nu har en ny kommit igång igen skall se sista avsnittet imonn sedan går jag igång med andra sedan till måndag. Så mer? Jo jag fick en kopp kaffe med efter middagen. Så såg jag idag att jag hade vunnit 112 spänn la in på en som hade hög pott idag skall lägga in mer tills imonn. Så mer? Jo jag köpte ett spel idag för bonuspengar jag fick när jag köpte spelet ett pussel spel som jag har spelat lite idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag men jag hoppas jag sover inatt med så kan jag till måndag köra romanen igen måste gå igång med den igen så jag hoppas att jag sover inatt och sedan till måndag med. Om jag inte får ta mer tabletter för då hoppas jag att jag sover bättre på dem och kan gå igång igen med romanen.

TRÄNING: Ja jag körde övningarna till tre tiden idag och det gick bra. Så hoppas jag att jag kan köra magen sedan till måndag så jag kommer igång igen.

ROMAN: Ja till måndag hoppas jag sover bara så kör jag igen. Har sovit i två dagar nu så jag hoppas att det håller i sig.

TECKNING: Ja skall imonn gå på sista övningen till kursen och sedan skall jag köra kroki massor så jag kan teckna bättre sedan.

MUSIK: Ja vi får se har chans igen tills imonn om jag vinner då så kör jag igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: