söndag 28 februari 2010

Söndag 28/2-2010 20:02

DAG: Jaha dag igen då ja, somnade rätt bra igår och sov sedan till sex tiden innan jag vaknade första gången. Sedan var det så där med sömnen efter det, men lite sömn fick jag ändå tills jag gick upp till tio. Fick i mig frukosten och sedan så drog jag igång med dammsugningen. Tidigt idag för jag skulle hinna med allt idag, sedan efter det så gick jag loss på webprogrammet. Och idag gick det inte alls bra det tog emot som bara fan, satt med ett kapitel i nästan tre timmar innan jag tillslut blev klar. Så det gick åt skogen idag, men tillslut så fick jag det att fungera som det skulle. Trodde jag, men fan heller, dock kunde jag inte se hur resultatet skulle bli så jag släppte det tillslut. Då var klockan halv tre, jag satt sedan i tre och en halv timme innan jag var klar med ett kapitel. Efter det gav jag upp för idag orkade inte med mer idag. Så jag drog i mig en mjukis och så satte jag igång med middagen. Hade idag karréer med klyftpotatis idag, det var gott och jag kollade slut på mina serier. Och sedan efter detta så såg jag en film med, när detta var klart så satte jag mig framför datorn och såg en gratis film från sf-anytime. Kollade på Wolverine idag var rätt okey tycket jag på det hela taget. Skall ta och maila dem en dag och fråga efter om när man köper film kan man då spara filmen på en externhårddisk om disken rasar på den man kör på. Sedan skulle jag vilja koppla datorn till teven, men jag vet inte vad som behövs för det. Skall kolla det någon gång, så kanske jag kopplar i hop dem någon gång. Annars är det inte stor ide att köpa film till datorn om man inte kan se den på teven. Tror man behöver en kabel för bild och två för ljud, om detta nu inte går att koppla via bildkabeln vill säga. Men jag känner inte till hur det går till så jag skall ta reda på detta en dag när jag får tid. För om man kan spara filmerna på externhårddisk och spela upp dem på teven så kan jag tänka mig att köpa film från dem. Det är bara att ladda hem, och rätt bra utbud har de med. Återkommer om detta längre fram, när andan faller på. Så efter filmen var klar så var det dags för blogg och det är nu det. Jo jag skall säga till Sten att jag svarade på din kommentar i kommentaren, vill du veta vad jag sa så kolla den dan du skrev in på så finns min kommentar där. Alla kommentarer jag får svaras på i en kommentar på samma dag. Om det är någon som undrar om det vill säga. En rätt kass dag idag men om jag vinner på lotto så blir det en bra dag, och nu håller väl tummarna som valnigt skulle jag tro. Tackar för detta och det är igen dags för mig att säga hej, nog för idag.

TRÄNING: Jaha släppte inte riktigt idag med träningsvärken brukar släppa efter storstretchen men då hade jag också varit borta en vecka med. Det kanske är därför som den sitter i lite idag med. Men nu vecka imonn så skall jag köra igång som vanligt, får vi se om jag kan ta bröst tyngden nu då. Fick ju gå ner förra veckan på det, vi får se hur det går imonn.

NOVELL: Näe inte idag heller nått att tillägga…

ROMAN: Jaha då är det ett tag till innan jag kan köra på denna punkt. Tisdag är klippning, tänkte jag skulle ta den dagen till webprogrammet, onsdag kanske det är att hälsa på min lille kompis om han hör av sig vill säga. Torsdag träning som vanligt. Men sedan till fredag så skall jag gå loss igen, har tänkt på den lite idag och igår så jag skall nog få till det tror jag ändå.

MUSIK: Japp då är det dubbelpedaler som gäller imonn då. Fick svar från trummannen och han sa det jag trodde han skulle säga öva och öva igen. Så det är vad jag skall göra imonn och tiden framöver. Det är joggingtekniken jag skall få in, och det kommer ta tid det det känner jag på mig. Men övning ger färdighet säger man ju…

Tummarna är det som gäller nu för er så jag kan avsluta denna dag lite bättre än den har gått hitintills. Säger Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: