onsdag 17 februari 2010

Onsdag 17/2-2010 20:00

DAG: Jaha natt igen då ja, la mig till elva tiden som vanligt igår men låg inte mer än en halvtimme innan jag fick dra in på toan. Så höll det på fram till sex tiden imorse då jag fick lite mer sömn, en timme nått sånt. Låg sedan fram till tolv innan jag gick upp idag, åt ingen frukost idag utan drog  till ICA och köpte lite pro viva och naturell yoghurt. Som jag fick i mig idag sedan till tre halv fyra tiden så kokade jag lite köttsoppa och åt det. Magen är bättre nu, så jag tror att det var magsjuka ändå. Men det kan ändå vara nått annat som är fel på mig. Så jag skall ändå kolla upp så att jag inte är allergisk mot ägg som jag trodde. Hon ringer till måndag så får vi se vad hon säger. Om allt går bra så skall jag köra i mig en frukost imonn när jag vaknar. Så skall jag nog vara igång igen till nästa vecka. Kort blogg idag men det har inte hänt nått alls idag kommer igen imonn med mera hoppas jag. Jo det är lotto tummarna tack.

TRÄNING: Nä det blir ingen träning imonn tror det är bäst att hålla upp denna vecka. Så kommer jag igen till nästa vecka igen.

NOVELL: Nä inget nytt idag heller.

ROMAN: Ja om allt går som det skall så kör jag igång igen med denna punkt till fredag. Behöver nog en dag lugnt till innan jag kör.

MUSIK: Jaha inget idag heller på musik fronten inget kort och ingen pedal synes till. Skall ta och ringa dem en dag till fredag tänkte jag.

Japp det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: