fredag 19 februari 2010

Fredag 19/2-2010 20:01

DAG: Jaha ny dag igen då ja, sov äntligen bra inatt, men då har jag inte sovit bra på ett bra tag ändå. Somnade någon gång till tolv tiden igår och sov fram tills jag tappade ena proppen, detta var någon gång till sex tiden imorse. Så jag drog in på toan och så satte jag in den igen, sov då fram till tio då var det över för mig. Men bra sömn inatt, men har haft dålig sömn nu ett tag med. Fick i mig frukosten och sedan någon gång till elva tiden så gick jag loss på romanen. Var idag klar till ett tiden för jag skulle ut och handla idag, och egentligen för att jag fick mina lurar idag från phonehouse. Så jag drog först till dem på ondisplatsen och sedan till vagnen igen och så till ICA för lite mat. Köpte idag mera keso men idag hittade jag med chili så jag tog två paket med det med. Så sedan när jag kom hem så gick jag loss på en mjukis men jag hade glömt att köpa bär, får se om jag gör det imonn innan jag kör storstretchen. Vi får se hur länge jag kör roman imonn. Så efter mjukisen, ja eller faktiskt när jag tog den så tinade jag två karréer och så kokade jag lite spagetti. Så detta åt jag när det begav sig och kollade gjorde jag på mina serier. Så efter jag såg dessa så var klockan redan halv sex då jag gick loss på lunchen. Tog mera cayennepeppar på idag och mera grönsaker, då var det betydligt godare med keso och det jag åt. Så får vi se hur mycket chili det är i den jag köpte skall ta ett smak när jag öppnar den första burken. Så och kollade lite på en film jag spelade in med den var rejält kass så jag snabbspolade den fram till slutet. Sedan raderade jag den med. Så mer? Jo det är en kille som mailade mig om att byta nått på en hemsida men jag kollade upp hans sida och jag tror att det är en sådan sida som kommer in om man slår fel adress i fältet så jag tror jag skippar det med honom. Får se när han mailar mig igen så skall jag tala om detta. Men jag visste inte vad han ville så därför sa jag ja till det men så såg jag var hans sida länkade till och då kommer jag säga nej till det. Så mer än detta då, näe nog för idag tror jag visst att det är. Men jag kommer igen imonn, så ni bara vet.

TRÄNING: Japp då är det storstretch imonn då igen så jag kan gå igång lite till måndag. Så får vi hoppas att jag kan somna om igen efter att sköterskan har ringt till åtta. Har inte kört ryggstretchen på hela veckan heller, men jag kommer igång imonn.

NOVELL: Näe ni inte idag heller har jag något att säga men imonn så skall jag berätta något för er. Ja förvänta er inget stort men en liten grej har jag att berätta.

ROMAN: Jaha äntligen kom jag igång då med romanen. Kan säga det att det är rätt svårt att hålla ihop när det är så många personer med. Och det är därför jag skriver kort storyn nu för jag kommer på mer och mer undertiden jag skriver som jag skall lägga till. Detta går bra när det är kort storyn men inte om jag skrivit den stora storyn. Sedan skall man hålla alla i minnet med vad de har varit med om, det är svårt det med men det går alltid att lägga till när man skriver kort storyn. Den låga är den slutligt som sedan skall skrivas ner då skall allt vara klart. Det är rätt jobbigt att hålla allt i huvudet när man skriver så man måste om och om igen gå tillbaks i texten för att kolla upp vad man skrev. Men jag tror ändå att jag skall få till en roman av det tillslut det gäller bara att jobba ihop den. Så det gick bra idag att skriva men till ett så kände jag lite jäkt och la ner. Vilket var tur för jag glömde kvittot när jag gick första gången så jag fick gå tillbaks igen hem. Kom inte hem förrän till tre och jag gick vid halv två tiden idag.

MUSIK: Nä jag fick inget idag heller skulle ha ringt dem idag men glömde det. Nu till måndag skall jag slå dem en signal så får vi se vad de säger om det. Pedalen beställde jag till jul så det är snart två månader jag väntat på den. Men jag ringer till måndag och hör.

Jaha ännu en dag till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: