fredag 26 februari 2010

Fredag 26/2-2010 20:00

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade inte som jag brukar göra natt. Låg ända till tre tiden innan jag kunde somna, sov sedan till sex tiden i morse. Men lyckades somna om igen till halv tolv då fick jag fart upp för det var ju tvätt. Duschade men åt inget innan jag var nere och la in tvätten. När detta var gjort så drog jag upp igen och spelade lite trummor efter frukosten. Men det tog inte många minuter innan det var dags igen ner till tvätten. När denna var upp hängd så drog jag till ICA. Köpte lite av varje och drog sedan hem igen. Då när jag kom hem så var det dags för mjukisen, och ett litet tag efter detta så satte jag igång ugnen så att den skulle vara varm när jag gick igång med middagen. Så sedan drog jag ner till tvätten och fick upp den. När den samma var inlagd i skåpen så drog jag igång med middagen. Hade idag köttullar med klyftpotatis det var gott mos det. Kollade sedan på mina två serier och på en ny som jag spelade in igår men det var inget att ha men skall se den imonn med så får jag se om jag tar den med. Fick i mig lunch idag med och testade idag två ägg så får vi se vad som händer tills imonn då. Om det nu är ägg jag inte tål eller något annat. Men det vet jag imonn först, så även ni om ni tittar in då vill säga. La mig i sängen efter jag var ute och handlat idag och tror nästan att jag somnade. Men inte riktigt men nästan, men jag var illa seg idag när jag kom upp så. Men jag kan inte minnas när jag somnade mitt på dagen senast, det är nog åtskilliga år sedan det. Tänkte jag skulle ha kört lite webprogram idag men det sket sig med den dåliga natten. Men jag får ta igen det tills på söndag och köra ett par kapitel då istället. Känner lite jäkt med detta nu kommer inte igång med det av olika anledningar. Men som jag sa så tar jag igen det till söndag. Glömde lite grejor med när jag var ute och handlade idag så jag får nog ta det imonn innan jag kör igång med storstretchen. Sedan är det film för mig imonn efter stretchen, har rätt mycket att se imonn inspelat på boxen. Så får jag skippa film till söndag så jag hinner med webprogrammet med. Så det var nog allt för idag det, kort blogg idag men det har inte hänt mycket heller.

TRÄNING: Jaha då var det träningsvärk igen då i magen, tog emot igår när jag körde så det kändes att jag varit borta. Men det försvinner tills lördag då jag kör storstretchen. Så får vi se om jag kan äta ägg eller inte men tror att ägg är mer bra i än keso och bröd. Så vi hoppas att äggen går att äta ändå.

NOVELL: Som vanligt inget idag heller…

ROMAN: Japp bra natt så skall jag dra igång med romanen imonn då. Så för jag bara en bra natt så skall jag nog kunna köra igång imonn. Kommer med rapport imonn om detta.

MUSIK: Jasså såg igår att jag glömde nämna att jag igår justerade paden så att det låg rätt mot pedalen. Såg det igår att den inte låg rätt så runt tre tiden så justerade jag den. Sedan vet jag inte om jag sa att jag justerade inställningarna med på paden igår. Om inte så gjorde jag det och sa det idag. Det lät lite för lite när jag slog på den så jag justerade upp den ett par nivåer så nu låter den som den skall.

Ja lördag imonn då, det gäller som vanligt tummarna för mig imonn så jag kan kamma hem storkovan på lotto. Men idag återstår bara för mig att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: