måndag 8 februari 2010

Måndag 8/2-2010 21:44

DAG: Huu idag var jag sen, men jag har ingen klocka som ringer nu heller. Men vi börjar som vanligt inatt. Somnade rätt bra igår men sov inte så bra på morgonen. Vaknade till åtta men lyckades somna igen fram till nio, sedan somnade jag igen fram till halv tio då jag kom upp. Så inte så bra sömn inatt, ja inatt men på morgonen, var det inte så bra. Men jag kom upp och fick i mig frukosten sedan så drog jag igång med trummorna till tolv tiden. Höll på med detta fram till ett då jag fick i mig lunchen, sedan efter det så gick jag loss igen på trummorna fram till tre tiden idag. Då jag fick ett samtal från min lille kompis fick ändra tiden igen fram till nästa vecka, något som kom emellan. Sedan så väntade jag bara på att klockan skulle slå fyra. Jo vid tolv eller om det var ett tiden så fick jag ett brev på posten med, men mer om detta nedan. Så när klockan slog fyra så drog jag till träningen. Kom hem och stretchade sedan var det middag, och idag hade jag nu pasta. Inte spagetti som jag haft nu ett tag kommer byta till annan pasta det är inte så gott med spagetti längre. Idag smakade det väldigt gott träningsmaten, så jag skall imonn efter romanen iväg och köpa mer pasta. Så kollade på mythbusters idag när jag åt men det var gammalt avsnitt som vanligt. Och nej jag har inte sett när de nya avsnitten kommer ännu. Skall skriva en lapp tills imonn så skall jag se när de kommer annars glömmer jag av det igen. Så det var nog allt för idag, lite små trött idag men det var morgonen som gjorde det sov ju rätt bra under natten ändå. Jo jag vann inte en enda spänn igår. Men denna veckan tror jag att det smäller till alltså, eller hur? Japp detta var allt för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha körde på rätt bra idag tycket jag men var ändå sen idag tio minuter länger än jag brukar köra.  Men det är för att jag har höjt det går alltid segare då. Illa tungt på intervallen idag med var knappt att det gick runt idag. Varför jag var så seg men det måste ändå ha varit morgonen som jag missade sömnen. Förra veckan så gick intervallen lätt men måste varit morgonsömnen som gjorde det. Får hoppas på bättre sömn tills torsdag.

NOVELL: Jaha trodde det skulle vara lugnt ett tag men så var inte fallet på denna punkt. Fick i dag ett brev från natur och kultur, detta tre veckor efter jag skickat det. Vilket även detta innebär att de bara slängt det i bingen utan att läsa nått. Ja ja två förlag kvar då och samma svar kommer jag få. Men jag skriver på ändå, en dag skall jag lyckas, hoppas jag. Eller så dör jag undertiden jag försöker, ja av hög ålder då eller nått sånt.

ROMAN: Jaha då var det ändrade planer igen skall köra imonn då. Så får vi se hur långt jag kommer imonn och sedan igen till onsdag. Sedan är det träning torsdag och tvätt fredag så till lördag skall det komma igång sedan igen.

MUSIK: Japp då körde jag igång med trummorna idag till tolv tiden. Körde två fills idag igen och repeterade de två jag hade gjort. Men det tar tid att få dem att sitta så jag tar det lugnt och tar den tid det tar. Körde idag fram till tre idag då jag fick ge upp för idag. Och inget ljudkort idag heller, undrar när det kommer då?

Jadå är det bara Tjingeling! kvar. :D :P :D

Inga kommentarer: