tisdag 2 februari 2010

Tisdag 2/2-2010 20:00

DAG: Jaha en rätt bra natt ändå, somnade någon gång till två tre tiden och sov sedan rätt bra inte många vak under natten fram till tio. Då var sömnen över och jag drog igång med frukosten. Sedan någon gång till elva tiden ringde jag till Microsoft och la på till tolv tiden. Varpå jag väntade på att någon skulle ringa upp med det blev inte så idag. Kommer nog ringa imonn då, och jag bytte dag för mitt att träffa min lilla kompis till tisdag nästa vecka. Så slipper jag jäkta om jag skall till honom med. Så jag fick inte nått gjort på hela dan idag men jag kom igång med middagen till tre tiden så jag slog igång ungen. Hade idag kotletter med pommes. Jo jag fick brevet från Dustin, ja det var från klara som håller i delbetalningen för Dustin. Så jag fick fyllt i det och lämnade det när jag drog för att hämta den nya fjärren till boxen. Den kom idag och den fungerade som den skulle med så jag ställde in två nya program att spela in om ett par dagar. Jo tillbaks till Microsoft jag uppgav mitt kontokortsnummer och han sa att det gick in och allt var klart. Men så försvann han plötsligt och jag sa hallå men så kom han tillbaks igen och sa att det inte gick in min betalning. Oj då sa jag då och en gång till när han sa att när det händer så så får jag det gratis. Så jag slapp betala 700 spänn för hjälpen helt och hållet, vad var det jag sa 2010 kommer bli ett bra år för mig. Ibland skall man ha tur, sedan återstår det att se om de kan fixa till det också. Det finns inga garantier för det men å andra sidan så har jag inte lagt ut en spänn så. Får dock hoppas att han inte ringer imonn vid åtta tiden bara gärna senare om jag får som jag vill. Men vi får se tills imonn hur det går med det. Jo jag fick också svar från mp3 firman som jag köpte klockan från, och jag har lyckats få bort den från datorn för hand. Så mailade jag de som sålde den och frågade om jag kunde få pengarna tillbaks. Men problemet var nog att jag laddade två stycken på datorn. Jag trodde ju att det var en låsupp kod som man laddade ner, men det var ett helt program som kom. Men vi får se vad de säger om det när jag får svar på mailet. Klockan var ju perfekt för det jag skulle ha den till men vi får se vad de säger när de svarar. Så en rätt bra dag idag igen på det hela taget, vi får se vad morgondagen kan ge då. En fixad outlook hoppas jag på men det återstår att se det. Om ni tittar in tills imonn så får ni veta. Hej.

TRÄNING: Jaha andra veckan men idag har jag lite träningsvärk i bröstet faktiskt inte ofta jag har det inte. Men då tog det lite ändå igår när jag körde. Vi får se hur det går till torsdag.

NOVELL: Ja inget idag heller på denna punkt kommer ta ett par månader till innan jag har nått här.

ROMAN: Då är det fredag som gäller då ja, skall köra loss på sista och sedan skall jag ta och fylla ut. Sedan är det storyn som skall komma loss. Tror jag måste skala lite på den ursprungliga storyn så jag inte har med så mycket. Men det bästa skall jag ha kvar hoppas jag.

Jaha skall försöka köra lite webdesign efter middagen fram över så jag kommer loss på den någon gång. Skulle bara ta 24 timmar att gå igenom men då förutsätter det att man kan läsa hela dan med. Men skall köra loss imonn efter jag har varit ute och köpt lite från ICA. Måste ta mig en tur imonn med med den gamla box fjärren som skall skickas tillbaks. Men efter det så skall jag ta första rundan. Näe det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: