söndag 7 februari 2010

Söndag 7/2-2010 20:01

DAG: Jaha sömn igen då ja, vaknade rätt många gånger under natten inatt. Men var ändå rätt pigg när jag slog upp min blå vid nio tiden. Dock låg jag kvar till halv tio innan jag gick upp, fick i mig frukosten och sedan gjorde jag inte mer än att jag pillade lite med datorn. Ja skall jag vara helt ärlig så laddade jag in firefox, opera, chrome och safari sedan la jag till alla dessa i webprogrammet så jag kan för granska med alla så att allt är okey. Efter detta så kom jag på att jag glömde slänga soporna igår så jag satte av ner i källaren och slängde dem. Så slipper jag dra ut därför går jag genom källaren. När jag sedan kom upp så gjorde jag inte ett dugg ett tag men kom då på att det nog var dags för dammsugning. Där på så gick jag loss på webprogrammet igen en timme. Men jag fick göra om lite som jag missade förra gången, trodde inte detta skulle göra någon skillnad men det gjorde det. Så jag gjorde detta först sedan gick jag loss på en timmes övning. Det var länkar idag som jag kunde det mesta med men gjorde det ändå. Och jag måste ha hoppat över en sida när jag gjorde förra gången för jag missade en grej helt. Men det fick jag gjort idag istället. Efter detta så drog jag i mig en mjukis och satte fart på ungen för middagen. Men jag hamnade igen framför datorn så klockan slog halv fyra innan jag kom loss igen. Då drog jag igång med middagen, hade karréer med klyftisar idag, och pepparsås. Detta är nog det godaste jag vet just nu, det finns inte mycket som slår det. Kollade lite på teven gjorde jag också spelade in Dune som jag såg när jag åt och sedan också när jag åt lunch. Men den sparade jag inte så bra var den inte. Jo jag sa för ett tag sedan att autostore inte tar upp datorn ur sömn läget men jag satte klockan så att datorn vaknar just innan 18:00 så kör det det när den är igång. För klockan väcker datorn sedan kör programmet igång när datorn är vaken. Så slog också på musikdatorn så att den skulle köra en skann, defenderskann. Så mer då? Jo de ringde inte igår så det blev inte någon storvinst men lite kan vi hoppas på. Så tummarna som vanligt så känner jag på mig att jag har stålar att hämta. Ja men om det ändå inte smäller till så kommer jag säkert vinna nästa vecka det känner jag på mig. Nä det var allt för idag detta ses igen imonn om ni har lust. Tillslut bara en bra ledig dag för mig lugn och fin dag men lite jäkt. En bra dag.

TRÄNING: Jadå var det träning igen då tills imonn hoppas som vanligt på bra sömn så skall det nog gå bra. Men info om detta tills imonn vid tjugo i tio.

NOVELL: Nej inget här idag…

ROMAN: Ja till tisdag skall jag till min lille kompis så den dagen går bort. Men till onsdag så skall jag köra igen, då skall jag nog få rätt bra sömn med när jag inte tränar till tisdag. Skall göra klart de sista personerna sedan skall jag börja skissa på storyn har lite klart på den men skall ta och skriva ner den i korthet till att böra med. Så har jag något att börja med.

MUISK: Jadå skall jag köra fills imonn igen då ja, hann inte med så många men tar det lugnt har inte bråttom ändå. Har ju inte fått kortet eller pedalen ännu så jag tar det lugnt framåt. Och fills måste man nöta in tills de sitter i ryggraden.

Jaha nu skall jag kolla hur mycket pengar jag har fått in på mitt konto. Massor hoppas jag, tummarna tack. Nu är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: