fredag 5 februari 2010

Fredag 5/2-2010 20:01

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade sent igår till tre fyra tiden nått sånt. Men sov sedan rätt bra under natten, men var seg när jag skulle komma ur sängen. Vaknade idag till elva tiden men låg till halv tolv innan jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och innan detta hade jag satt mp3:an på laddning glömde det igår. Det tog en timme drygt att ladda upp den så lite efter tolv så drog jag på mig den och satte igång med romanen. Jobbade idag fram till ett halv två tiden då jag gav upp för idag. Sedan till två så drog jag till ICA och handlade lite men glömde ändå champinjoner. Så det blir utan det i träningsmaten imonn, men det går nog det med. När jag kom hem någon gång efter halv tre tiden så drog jag i mig mjukisen och så satte jag igång med middagen. Idag hade jag köttfärssås med pasta, men jag hade fått med mig en påse med krunchy eller vad de nu heter. Så jag var inte helt hungrig när jag skulle äta, åt inte så mycket tyckte jag ändå av dem innan men lite trögt var det att få ner middagen. Så kollade på film idag när jag åt in the minst eller nått sånt hette den med nån som jag inte minns vad han heter men lee jones nått sånt gjorde den med harrison ford jagad med. Och som jag åt så startade datorn att ljuda och jag slog på den gamla datorn för virusskann jag fick igång den till sjutton och den gick fram till 19:30, den gick igång till 17:30 så den höll på i två timmar idag. Ändå har jag nästan tagit bort allt i den. Den nya tog en timme att skanna så var den klar. Så efter maten så satt jag mig och pillade lite med webprogrammet, nja design porgrammet var det närmare bestämt. Man kan göra snygga grejer med det men problemet är att få sidan att sträcka på sig när man skriver på den med. Hur det går till vet jag inte men förhoppningsvis så kommer jag på det. Har ingen bok på det men finns lite filmer att se på så kanske jag kan fatta hur det fungerar ändå. Tänkte mig att lägga lite grejor upp och lite grejor nere på sidan och så text där emellan. Men det kan vara omöjligt om man inte kommer på hur man får sidan att sträcka på sig sedan när man skriver på den. Men vi får se hur det går med det. Jo så fick jag ett mail igår men mer om detta nedan på novell. Såg inte klart på filmen heller kände inte för att sitta framför teven så länge. Sover inget bra då. Och så måste jag köra uppdateringsprogrammet för hand det kör inte själv.  Men vi får se om de svarar på det en dag fram över, har ju mailat dem om det. Ja så gäller det tummarna igen tills imonn så det smäller till på lotto. Jo jag skall köra lite webprogram till söndag och ladda hem lite webläsare så jag kan kolla på sidorna jag gör i olika läsare så de ser okey ut. Skall ladda hem firefox, opera, chrome och safari. Det är de som används mest på min hemsida.

TRÄNING: Jaha det gick bra igår även om det gick trögt men då hade jag som jag sa också bytt ordning på alla övningar med. Jag gör det var annan månad och det är lika jobbigt att byta vare gång. Så är det bara stretchen imonn då sedan är jag ledig på söndag.

NOVELL: Jaha trodde det skulle ta många månader innan jag skulle skriva något här men då hade jag fel. Fick ett mail från ett förlag igår, två veckor efter jag skickade in dem. Vilket betyder att de inte ens har läst en novell innan de slängde den i soptunnan. Skulle tro att de läste att det var skräck så gick det i tunnan. Det var Bonniers som inte ville ha det, nu visste jag att inga skulle vilja ha det men detta gick väldigt fort att få svar. Så där slängde jag 150 spänn i sjön, eftersom de inte ens läste det. De hade nog sagt det samma om de hade läst det. Men men tror det är svårt att få nått till dem, det var någon som sa det på teven. Att det inte är någon ide att skicka till dem. Ja iallafall inte skräck skulle jag säga, hade varit bättre om jag skicka till någon annan.

ROMAN: Japp körde på idag en runda fick ur mig sista intervjun och så fick jag alla karaktärerna på papper, sedan gav jag upp för idag. Kände mig inte riktigt på gång idag lite sömn inatt. Men imonn skall jag då gå på de historierna som skall till på de inblandade. Får se hur låg tid det tar har ju ett par historier klara men inte på alla.

MUISK: Jahapp får se hur länge jag får vänta på ljudkortet då. Men vi hoppas att det kommer till nästa vecka iallafall.

Ja det är ånyo dagas att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: