tisdag 16 februari 2010

Tisdag 16/2-2010 20:01

DAG: Jaha natt igen då ja, la mig igår till elva tiden som jag brukar men det gick inte att somna alls igår. Låg till fyra tiden då åkte propparna ut och jag tog på mig musik, låg sedan till sex sju tiden med detta på. Tog av dem och till sju så drog de igång med att hamra. Men jag var så illa trött då att jag somnade ändå och sov i tio femton minuters pass fram till tolv då jag kom ur sängen. Så värdekass sömn inatt och kass i magen har jag varit med hela dan. När jag gick upp på morgonen så ringde jag till vårdcentralen och de skulle ringa upp till fyra tiden idag. Så till ett tiden så drog jag ut och köpte lite mat och när jag kom hem så drog jag i mig en mjukis. Tror inte, ja eller hoppas inte, att det är gluten jag inte tål så jag tog mjukis ändå. Men jag åt ägg igår med så det är inte alls konstigt att jag inte mår bra idag. Får hoppas att det går över tills imonn, då har jag iallafall inte ätit ägg idag så. Har jag tur så är det tabletterna så kan jag ta bort någon av dem, inte gluten får vi hoppas då kan jag inte äta nått nästan. Så gjorde sedan middag för de ringde mig till halv fyra tiden idag. Hade köttbullar med potatismos men kunde inte äta upp det magen ville inte det. Seden skippade jag lunchen idag är inte bra i magen så jag tänkte jag skulle hoppa den idag. Vi får hoppas att det är bättre tills imonn då, skulle det vara det så är det nästan säkert ägg jag inte tål. Jo fick ett samtal idag och vi fick skjuta upp träffen med min lille kompis tills nästa månad. Måste ha den 100:ringen till sköterskan, jag skall träffa en allergi sköterska som skall kolla upp mig. Ringer till måndag och ja givetvis klockan åtta på morgonen, då går den dan åt skogen med. Så tror att jag inte kunde sova inatt var för att magen var kass. Tabletterna tog helt enkelt inte alls igår, hoppas att de tar idag då. Så jag får lite sömn ändå. Kass dag idag, men vi hoppas på bättre tills imonn.

TRÄNING: Ja vi får se hur jag gör tills torsdag är det bra imonn så skall jag köra till torsdag men annars så hoppar jag det helt. Fan.

NOVELL: Nä inget här idag.

ROMAN: Ja med ingen sömn alls nästan så blev det inget alls idag. Men vi hoppas på imonn om jag sover vill säga, vi hoppas på det.

MUSIK: Nä inget idag heller när skall det komma då?

Jaha kass dag men det blir nog bättre tills imonn hoppas jag. Det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D :(

Inga kommentarer: