torsdag 11 februari 2010

Torsdag 11/2.2010 21:44

DAG: Jaha sen idag igen, men jag har inte klocka längre så då blir det så. Jo tog tabletten igår men det ville inte ta som den brukar göra. Vaknade ett antal gånger under natten och sedan till sex på morgonen, och någon gång efter detta så satte de igång att såga berg. Så jag kunde inte somna igen mer en ett par korta stunder, typ tio minuter eller nått sånt. Så kass natt igen och träning idag med. Kom tillslut ur sängen till tio tiden, då gav jag upp försöken att somna om igen. Fick i mig frukosten och sedan pillade jag lite med datorn och klockan var då runt tolv tiden så jag gick loss på trummorna. Var idag klar till tre tiden då jag inte gjorde nått mer än spelade lite spel på datorn fram till fyra idag. Då drog jag till träningen, men jag trodde det skulle gå trögt idag och jag hade rätt. Kom hem och stretchade och satte igång med middagen. När jag åt så såg jag på inspelat program inte mythbusters som jag brukar. Har två serier jag spelar varje dag nu så kan jag alltid spana på det när jag äter. Och jag köpte en klubba för ett tar dagar sedan som jag hittade i en ficka i jackan så jag drog i mig den efter maten. Så fick in lite pengar på in paypal konto idag, tror detta skall räcka till att köpa klockan med om jag inte har fel. Har nu 137 spänn där och klockan kostar 12,95 dollar tror det skall räcka till den. Får se när jag köper den bara om jag måste lägga till lite så men tror det räcker. Så har inte kollat om pengarna från den andra klockan har kommit in ännu. Jo jag fick bara ett mail igår från svenskaspel så jag gick upp i morse och kollade och då hade jag fått 20 spänn i vinst. De pengarna spelade jag upp på tia lotter och var först 10 sedan tio igen men inget mer sen. Detta måste väl ändå ha varit för att ni höll tummarna ändå va. Så det var nog allt för idag rätt kass dag idag, trött har jag varit med.

TRÄNING: Japp trodde idag att jag skulle ha svårt för att köra och det hade jag. Men jag fick ont i underarmen så jag kunde inte lyfta på framsidan arm idag. Jo jag lyfte men jag sänkte ner det innan jag gjorde det. Många dagar kass sömn plus igår natt med, så gick det som det gick. Men vi hoppas på bättre sömn.

NOVELL: Nä inget här idag…

ROMAN: Nä inget idag här heller kommer igen till lördag på denna punkt.

MUSIK: Och nä här med inget ljudkort idag heller, suck. Men körde idag på trummorna först körde jag tre fills och så gick jag över till fyrtakt synkoperna och det gick bra på den första sidan men så till den andra tog det slut. Det är svåra komp på den sidan alltså och det går inte se hur man skall göra för det finns inte på dvd heller. Men skall gå igång med det igen till måndag så skall vi se om jag inte kan få till det ändå. Första sidan synkop gick illa dåligt förra gången jag körde men idag så gick det lätt. Var nog lite trött på den förra gången.

Jaha då var det slut igen för idag, och jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: