lördag 13 februari 2010

Lördag 13/2-2010 20:00

DAG: Ja som vanligt så börjar vi med natt då ja, sov inget vidare inatt, vaknade ett antal gånger under natten och hörde då maskinerna här utanför. Hade också svårt att somna om när det lät, men tillslut så somnade jag om igen. Men sov inget bra alls inatt, vaknade till tio tiden då jag kom upp ur sängen. Och fick i mig frukosten efter detta till någon gång efter elva så drog jag igång med romanen. Höll på idag fram till ett tiden då min inspiration tog slut. Tänkte då att jag skulle köra lite webprogram men hann inte med det idag för göra imonn då. Så till halv tre så drog jag i mig min mjukis och så körde jag igång sedan till fyra med storstretchen. När jag var klar så drog jag i pastan i kastrullen och så värmde jag såsen i mikron. Hade idag köttfärssås med rör pasta, det var illa gott idag, synd att jag inte hade mer hade lätt tagit lite till idag, så gott var det. Kollade på serien jag spelade in igår, satt fram till sex tiden så jag pausade och fixade till lunchen med. Ja jag hade två program som jag spelat in om in undrar att det tog tid. Kom just på att jag inte tagit mina tabletter idag, glömde detta när jag hade ätit. Men jag tog dem nu, så då har jag omega3 och vitaminer i kroppen ändå. Så jo jag gjorde mat innan jag stretchade idag det var runt ett tiden jag gick igång med det. Träningsmaten var det då jag gjorde, och jag kom ihåg denna gång att köpa champinjoner med. Så det är klart en i kylen och en i frysen så det är okey tills måndag. Jo jag sov ju illa inatt men skall köra öronproppar inatt och se om det fungerar som jag vill. Hade detta när jag först flyttade in här, motorvägen låter rätt mycket så jag köpte det för att slippa höra den. Men det fungerade så där och jag vande mig med tiden så jag brukar inte ha det nu. Men vi skall se om det kanske fungerar för bygget nu då, för det tar månader innan de är klara med det så vi hoppas att det hjälper. Tror det skall vara klart till maj i år tror jag att jag läst någonstans. Men jag kan minnas fel med så det var till mars det skall vara klart till. Men det är alldeles för låg tid att inte sova på natten. Jo de är ju igång på natten med så vaknar man, och det gör jag, så är det svårt att somna om med när de låter. Men med proppar i så kanske det löser sig så jag har kraft nog att lyfta på gymmet. Annars ligger jag dåligt till så vi hoppas att det hjälper. Ni får rapport imonn om ni kommer tillbaks då. Jo sedan är det tummarna som vanligt det är ju lördag ju, massor med stålar skulle jag vilja ha. Så håll tummarna stenhårt så kommer de rulla in, ja det blir nog som vanligt ändå skulle jag tro. Tummarna tack.

TRÄNING: Japp idag var det en storstretch som gällde och den gick bra slutade med en underarmsstretch med gjorde den imorse med kan hoppas att smärtan slutar då men tror inte den gör det. Men vi får se till torsdag hur det går med det.

NOVELL: Ja som vanligt inte att tillägga på denna punkt idag.

ROMAN: Jaha gick loss på mini storyn idag igen då ja. Körde på idag från elva tiden fram till ett så ett rätt bra pass idag. Men då tog hittapået slut för mig och jag la ner det för idag. Men det skall nog kunna bli en roman tillslut ändå tror jag. Men hur lång det är en annan fråga, det återstår att lägga till allt jag hittat på och se var hän det slutar. Så låg får den bli.

MUISK: Ja hade jag haft ljudkortet idag så hade jag nog tagit en stund idag på keyboarden men så var ju inte fallet. Vi hoppas på nästa vecka då.

Jaha då är det storvinsten som gäller för mig idag då. Imonn skall jag dammsuga och köra en timme i webprogrammet sedan skall jag över till grannen och få in lite mer kanaler i hans teve. Han har inte mer än fem tror jag han sa, skall få in 15 eller 16 tror jag på comhem. Så då får han lite mer att se på sen, om han har själv sök på sin teve. Eller så måste han ha instruktionsboken till hands om inte. Men han sa att teven var rätt ny så då finns självsök på den, hoppas jag. Näe det är dags för mig att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: