tisdag 23 februari 2010

Tisdag 23/2-2010 20:02

DAG: Ja natt igen då ja, somnade rätt tidigt igår runt ett tiden nått sånt. Sov sedan rätt bra fram till sex tiden innan jag var tvungen att ta mig in på toan. Då hade hamrandet gått igång men jag lyckades ändå somna efter det fram till tio tiden. Då jag gick loss på frukosten och efter detta så väntade jag fram till elva tiden innan jag drog igång med romanen. Höll sedan på med detta fram till ett tiden, varpå jag drog till ICA och handlade lite idag. Fick nog med mig allt jag skulle ha idag, brukar annars gömma ett och annat. Så fick ett sms idag men men mer om detta nedan på musik. Så efter det när jag kom hem så fick jag i mig en mjukis och sedan gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med spagetti, det gick ner idag med. Sedan kollade jag på mina serier och så var det dags för lunch. Hade vid detta laget fått igång gostrider som jag spelade in för ett par dagar sedan. Det var väl inte mycket att ha men den gick ändå ner, dock sparade jag den inte. Så bra var den inte. Idag tog jag chili keso men jag la på lite salt då blev det godare. Så de andra tomaterna jag hade i kylen var kassa men jag köpte mer idag som tur var. Frågan är hur länge håller tomater i kylen, ja har nog haft dem i fyra fem dagar nu. Men skall jag vara ärlig så vet jag inte hur länge jag har haft dem där. Men kassa var det iallafall, då de åkte i korgen. Så mer då? Skall det bli kort blogg idag med? Jo jag tänkte jag skulle hinna med lite webprogram idag men det sket sig när jag kollade på film. Jo på tal om film så har jag fått en fri film på sf-anytime som jag tänkte se till sömndag. Men det får jag se på datorn men det är lugnt jag har ju stor skärm nu. Så då har jag något att göra tills söndag. Jo jag skall ta en tur imonn efter jag skrivit med men mer om detta nedan. Så det var nog allt för idag det inte mycket till blogg idag heller tror jag visst. Jo en sak till jag kollade upp mina fonder idag och bytte fond till AMF så nu har jag 100% dessa fonder hade en annan men den gav inte alls så mycket så jag gav upp den idag. Har ändå ökat från 55 595:- 23/8-08 till 70 309:- idag så jag gjorde rätt att jag la ner det bolag som skötte mina fonder i tid hade nästan inga pengar alls kvar då men det ger 14 714:- upp sedan dess det är rätt bra tycker jag ändå. Det är ju inte enorm ökning men ändå en ökning det bolag jag hade sumpade 15 000:- på de fyra månader jag hade dem, om jag minns rätt kanske hade dem länger än så. Så jag är glad att jag sa upp avtalet med dem. Hade inte haft nått kvar nu annars, men det går bra att köra själv med. Iallafall så går jag plus varje månad så det är alltig nått. Långsamt skola vi rinna, eller nått sånt.

TRÄNING: Japp har känt lite idag men inte alls så mycket som jag trodde att jag skulle känna. Men vi får se hur det går till torsdag det är då som det kommer fram hur länge jag var borta ifrån det. Men kör jag nya stilen så skall jag nog kunna köra som vanigt igen snart. Kan då hoppas att min nya lyft teknik fungerar bara, och att jag kan hålla ryggen rätt rak. Vad är det man säger, lite snett är inte lätt, och det är okey så länge det är lite snett. Men vi får se till torsdag.

NOVELL: Som vanligt inget idag heller…

ROMAN: Jaha rätt tidig start idag men körde fram till ett tiden då jag var klar med allt. Det betyder att jag har skrivit klart den korta storyn. Så skall jag gå loss på kartor imonn då över alla planen, får se hur det skall gå till. Men imonn så vet jag hur det gick och då får ni också veta det snart va? Bara att läsa vidare i min blogg.

MUSIK: Japp då skall jag säga att jag fick ett sms idag från musikbörsen, pedalen har kommit och jag skall imonn iväg och hämta den. Skall då på samma gång fråga om det nya kortet jag hittade på hemsidan om det är nått att ha. Och om det finns hemma så tar jag det istället, skall fråga om tascam med andra affären sa att det var problem med dem. Vi får se vad de säger om det, imonn. Har jag tur så kan jag få ett kort imonn nä till fredag då om de har hemma. Men vi får se imonn hur det går med det. Men jag kan då till torsdag köra dubbelpedal som jag har väntat på ett tag nu. Så det skall bli skoj, men jag har ett ärende den dagen innan jag kör igång med detta så lite sen blir jag nog den dan.

Jaha då är det onsdag imonn och som vanligt så gäller tummarna den dan så jag kan kamma hem de store. Nu är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: