tisdag 9 februari 2010

Tisdag 9/2-2010 20:00

DAG: Jaha ännu en rätt kass natt, somnade bra igår men sov inte så länge och vaknade igen till morgonen flera gånger. Men jag såg inte på klockan då men sista gången jag vaknade var till tio tiden. Vaknade fyra fem gånger innan dess och rätt tidigt med för det lät inte från motorvägen nästan nått. Det är lite trafik tidigt på morgonen så jag vet att jag vaknade tidigt för det. Jag var rätt trött när jag kom upp och fick i mig frukosten idag. Sedan någon gång till halv elva så satte jag igång med romanen. Höll idag på fram till ett tiden då var jag klar för idag. Så till två tiden något sådant så drog jag iväg till ICA för att handla lite. Mötte en granne på vägen dit tog ett litet snack skall till honom till söndag och se om jag kan ratta in lite fler kanaler på hans teve. Hoppas att han har en med automat sökning så skall jag nog få det att fungera ändå. Han har bara fyra eller fem kanaler idag, det finns 15 eller 16 på comhems gratis idag. Så jag skall se om jag inte kan få laddat in dessa till söndag. Så sedan köpte jag lite och fick med mig två öl hem på nått sätt, mariestads dom är rätt goda. Så när jag kom hem så drog jag först i mig min mjukis sedan korkade, heter det så med kapsyl, upp en öl som jag drog i mig undertiden jag lagade mat. Hade idag kotletter med pommes, det var gott och kollade på wanted idag igen är väl inte så mycket att ha men den gick ner. Undertiden jag åt sedan spanade jag lite på tv4 si-fi om startrek när jag fick i mig lunchen. Ja där emellan så mailade jag elib om mina e-böcker som jag har, det var tre som inte laddade in. Vad som var fel på dessa vet jag inte med kanske för att jag använde fel mailadress när jag laddade dem första gången. Men jag mailade dem så får vi se vad de säger om det, la in felmeddelandet med så kan de se. Höll på med detta till den förra datorn med det var då innan jag fick hp datorn. Den gamla kraschade massor med gånger och massor med gånger fick jag ladda ner mina e-böcker igen. Men så fick jag den nya och så gick allt bra med dem igen. Så var det dags igen på denna nya, och jag hittade inte kvittot på den första jag köpte heller. Men jag har läst den så går det inte att ladda in igen så är det okey ändå, den var inget vidare heller om jag får säga så. Men vi får se vad de säger om det då. Jo så fick jag också ett mail från de som sålde mig klockan att pengarna skall skickas tillbaks, när detta nu blir. Men det borde komma in på ett par dagar hoppas jag. Skall dånga ett mail till de som har den andra klockan jag nu använder med lite frågor så skall jag nog köpa den tror jag. Men det gör jag först när jag fått igen pengarna så då har jag stålar till den. Så mer då? Jo mitt mail på mobilen fungerar inte alls just nu, nja det går att skicka men inte att koppla upp sig för att hämta mail. Den säger att användarnamnet är fel eller lösenordet. Skall ringa till telia en dag och höra om de kan hjälpa mig med det. Så nu var det nog allt för idag.

TRÄNING: Jaha träning igår och det gick ju bra men kan hoppa jag får mer sömn tills torsdag, annars blir det jobbigt. Skall sänka på baksidan arm gör inte den övningen rätt idag, ändå höjde jag men skall gå ner nu så jag kan göra den rätt.

NOVELL: Ja inget idag kommer nog inte igen förrän om tre månader på denna punkt.

ROMAN: Jadå körde på idag och fick alla sista karaktärer klara idag. Så till imonn skall jag skissa på storyn skall skriva ner en kort som jag sedan skall gå efter när jag skriver ner den stora storyn. På så sätt kan jag greppa över allt som skall vara med, men jag vet inte vem som skall vara huvudperson. Jag vet inte en om jag skall ha en sådan, men någon som styr bör det nog vara. Vi får se hur jag gör med detta sedan när jag skriver ner storyn. Har allas bakgrunds story klar så det kan jag jobba på för att lägg in. Så får vi se om alla kommer med tillslut ändå, men det finns om det behövs.

MUSIK: Näe inte idag heller kom ljudkortet kan dock hoppas att det kommer innan veckans slut. Hade varit roligt om jag fick igång keyboarden någon gång. Eller att jag kunde köra lite dubbelpedal om den kom nån gång. Men men det kommer när det kommer, snart hoppas vi.

Jaha då var dagen slut igen då ja, och det återstår bara för mig att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: