onsdag 24 februari 2010

Onsdag 24/2-2010 20:01

DAG: Jaha inte så bra natt inatt, det började med att jag glömde ta sömntabletterna igår. Kom på det vid ett tiden inatt, fan dom har jag inte tagit. Så jag somnade inte förrän till tre tiden inatt. Sov sedan inte bra alls utan vaknade gång på gång, sista gången jag vaknade var vid nio tiden. Men jag låg kvar till tio innan jag gick upp, fick i mig frukosten och sedan någon gång till elva tiden så gick jag loss på romanen. Var idag klar till tolv tiden nått sånt och stack till musikbörsen till ett tiden. När jag kom hem så fixade jag till det jag hade med mig och spelade lite med. Men la ner detta till halv tre då jag drog i mig en mjukis. Efter detta så var det middag som gällde för mig, hade idag kotletter med klyftpotatis. Och kollade på mina serier när jag åt detta, men när jag skulle gå på den andra så ringde det och jag pratade ett tag. Så klockan var närmare sex när jag satte mig och kolla igen. Då vid tio i sex så gjorde jag i ordning min lunch så satte jag mig igen för att se klart den sista. Och åt min lunch, den nya lunchen som jag nu äter då jag inte äter ägg längre. Jo på tal om detta så glömde jag säga att jag fick ett samtal från allerig sköterskan igår vid tre tiden. (och ja det var hon som skulle ringt till åtta nio tiden samma dag) hon sa att det lättaste är att undvika ägg om jag har ont av det. Att hitta exakt vad det är är svårt det är så mycket som kan vara fel på. Och de gör inte det om det inte är svår allerig lite smått gör de inget åt ändå. Men jag skall testa en dag och käka två ägg så skall jag se om det kommer igen. Eller om det var något annat som gjorde det, jag är inte så säker på det längre som jag var innan. Men skall testa två ägg och så får vi se vad som händer dagen efter, om det nu var ägg som gjorde det eller inte. Tänkte testa till fredag och se till lördag om det kommer igen då, det tar en dag innan jag känner av det. Så och så är det onsdag idag då är det tummarna som gäller det vet ni. En hög med pengar till Henrik skulle vara gott mos, så tummarna tack. Japp hann inte med någon webprogram idag heller hade lite mycket med trummorna att göra idag. Så skall jag ut imonn med innan jag drar till träningen. Tänkte dra med en gång efter frukosten tänkte jag. När det är klart så är det trummor som gäller för mig, men skulle tro att jag måste köra lunch innan jag kan gå loss på dem imonn. Men det beror på när jag vaknar, dock hoppas jag att jag sover länge imonn så jag är pigg till träningen.  Men vi får se hur det går med det.

TRÄNING: Jaha då skall vi köra på igen imonn då, kan bara hoppas på bra sömn inatt så skall det nog gå bra. Även om det kommer bli tungt imonn eftersom jag har hållit upp en vecka nu. Men tar bara tabletten så skall det nog gå det med. Får vi se om den nya tekniken fungerar eller inte.

NOVELL: Det är som vanligt inte nytt på västfronten…

ROMAN: Japp idag var det kart dags för mig, fick ur mig alla lägenheter och sedan hela skolan med. Men jag vet ändå inte hur det ser ut inne i skolan. Så jag hittar på så gott jag kan, jag vet att det finns en bamba för ca 200 elever så den la jag till och sedan skall skolan ha en våning till som den inte har i verkligheten. Det har jag lagt till, så det är också klart. Det tog inte lång tid idag att göra detta och sedan drog jag med en gång till musikbörsen. Så det var ett kort pass idag kan man säga. Men allt är klart för att köra igång med den stora storyn. Vilket betyder att jag skall köra igång med huset på riktigt snart. Torsdag är träning sedan är fredag tvätt men till lördag bör jag gå igång med den. Så får vi se var det leder med tiden.

Jasså då är det igen dags att hålla tummarna för mig så jag kan vinna lite stålar då. Och ja det blir nog som vanligt inget alls, men då smäller det till till lördag istället. Japp. Det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: