torsdag 18 februari 2010

Torsdag 18/2-2010 21:41

DAG: Jaha hade tänkt igår att jag skulle börja dagen idag men att säga att jag sov lite bättre men så var inte fallet, jo lite bättre men inte bra sömn. Somnade till tolv tiden som vanligt men sov sedan bara fram till tre så var det över med den. Låg till fyra tiden så plockade jag ut propparna och satte in lurarna, dessa var sedan i fram till sex tiden. Då gav jag upp att somna om och gick upp, för när jag vaknade till tre så var jag illa hungrig. Så till sex tiden kunde jag inte längre hålla emot. Gick då upp och fixade en frukost hade köpt en ny korv men den var inte alls så god som jag hoppades på. Men den gick ner ändå, sedan efter frukosten så gjorde jag inte mycket alls låg mest på sängen. Men till tolv tiden så satte jag mig bakom trummorna ett tag, mer om detta nedan. Så till ett tiden så drog jag ut och köpte lite mat i ICA. Efter detta så har jag inte gjort ett dugg idag varit rätt trött med så jag gjorde inte det jag hade tänkt. Tänkte mig att kört lite webprogram idag men orkade inte. Den här magsjukan tog nog lite hårdare än jag trodde, eller så var det sömnen med har ju sovit kass de senaste dagarna med. Så tog jag mig en mjukis idag vid halv tre tiden efter den så gick jag loss på middagen. Körde kotletter med pommes idag, hoppas magen tål det. Så jag tog ingen lunch idag vid ett som jag brukar göra utan tog den ikväll vid sex tiden. Jag tog keso och rödpaprika och tomat en macka med kalkon på. Kan säga att jag nu vet varför jag inte ätit keso innan, det smakar ingenting alls. Men jag hittade inte med smak i butiken när jag handlade. Skulle tro att paprika och tomat inte är det bästa att äta efter magsjukdom men jag går ut stenhårt och så ökar jag sedan bara. Jag tror att det skall gå bra ändå känns bra just nu iallafall. Så jag kommer ligga bakom med websidan jag skall bygga men jag skall ta igen det till söndag då skall jag köra ett par timmar tänkte jag så jag kommer ikapp. Jaha trött dag idag jo jag glömde säga att jag vid åtta tiden la mig igen och sov nog i en timme eller om det var två men inte i sträck. Så och inget på lotto igår heller, ni måste hålla tummarna sa jag ju. Men var lugn till lördag då smäller det det känner jag på mig. Jo jag fick räkningen på datorn idag med skall betala den till den 25è. Så nu var det nog allt för idag kommer igen imonn med en riktig dag hoppas jag om jag sover vill säga.

TRÄNING: Ja om allt går bra nu så skall jag köra storstretchen till lördag sedan skall jag gå igång igen till måndag som vanligt.

NOVELL: Nej inget idag…

ROMAN: Ja då skall vi se om jag sover och kan köra imonn då. Vi hoppas på bra sömn inatt.

MUSIK: Ja körde lite idag till tolv tiden men jag körde inga komp utan bara spelade men jag blev illa snabbt trött idag. Magsjukan tog nog lite värre än jag trodde, tog två pass idag lika trött blev jag båda gångerna. Och inget kom idag heller, skall ringa dem imonn och höra efter när det kan tänkas komma då.

Japp lite bättre dag idag så jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: