lördag 20 februari 2010

Lördag 20/2-2010 20:03

DAG: Jaha ännu en natt till ända då, denna natt var ändå rätt bra men inte så bra som dagen innan. Men som jag sa så var jag rejält trött då. Vaknade inatt två eller tre gånger under natten sedan till tio tiden men då orkade jag inte gå upp, var rätt seg. Så jag låg till elva tiden innan jag tillslut kom upp. Fick i mig frukosten och sedan till tolv tiden så gick jag loss på romanen, höll idag på fram till två tiden innan jag gav upp för idag. Drog då iväg till ICA för att handla lite men glömde ändå yoghurt men tänkte jag skulle hinna det imonn någon gång. Tänket jag skulle köra igång med dammsugningen redan till elva tiden imonn. Så hinner jag med tre timmar med webprogrammet med måste komma ikapp på det nu. Så har jag tre filmer att gå igenom med på boxen. Så det blir fullt upp imonn trotts att det är min lediga dag. Japp när jag kom hem från ICA så drog jag i mig en mjukis och så var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra och stretchen skulle gå igång. Och som av en händelse så slog den fyra idag med och jag stretchade. På detta så gick jag loss på middagen, hade idag köttbullar med pommes. För att det skulle gå fort idag men jag var sen igång idag så jag hade lite med tid när jag skulle äta. Jag startade ungen innan och jag kom igång med middagen redan klockan fem något sådant men var som jag sa sen att komma igång med den idag. Pillade med annat, ja datorn om jag skall vara helt ärlig. Men när jag åt så såg jag mina två serier och sedan gick jag loss på en film men klockan var då redan nästan sju så jag la ner det för idag. Så mer då? Jo jag skulle gå upp på spotify idag men det gick inte alls det, det gick bara att gå upp offline idag. Jag testade att gå upp på deras hemsidan men det gick inte heller. Så det sket sig men jag kunde dock lyssna på de listor jag hade offline ändå, så lite musik blev det ändå. Men undrar vad de hade för problem idag då, har aldrig varit några problem med detta innan för mig iallafall. Nu såg jag att de går via tyskland så där kan problemet ligga om det finns någonstans. Spray hade också via tyska servrar och det låg nere då och då. Det går till Danmark sedan till England över till Tyskland sedan till Luxemburg, kollade upp detta på McAfees visual tracer. Men som sagt det gick inte att hitta dem när jag körde telias ping, jo det gick det med inte med alla pingar. Ett stort antal gjorde timeout så de nådde inte fram, något problem har det men vad? Och nu går det inte ens att logg in längre så problem har de. Vi får se om vi får veta det någon gång men skulle inte tro det att de går ut med detta, skall kolla bloggen om det står något där. Dock går inte detta förrän sidan kommer upp igen, när detta nu blir. Så detta var nog allt för idag det ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde min första stretch för en vecka nu och det gick bra. Trodde nog att det skulle bli lite trögare att köar än det var. Så återstår det att se hur det går till måndag då. Skulle tro att det räcker med en vecka borta för att det skall gå trögt. Men vi får se till måndag, och så kommer jag väckas till ottan med, vi får se hur det går.

NOVELL: Ja jag sa att jag hade nått att säga idag och det har jag. Det har gått en månad sedan jag skickade in, då återstår bara två till sedan får  jag veta och ni med. Huuu så spännande eller hur, ja jag tänkte väl det.

ROMAN: Ja körde på idag fram till två tiden nu är det inte så långt kvar till slutet på den men det är dock ändå en bit kvar att skriva. Skrev en fyra fem sidor idag och det skall nog gå att få till en bok av det ändå tror jag. Sedan är det ju massor att lägga till när jag väl skriver den stora storyn. Men jag har en mall att gå efter så skall jag förhoppningsvis inte missa nått. Det är rätt jobbigt att lägga till sådant man glömt, till och med i en novell är det svårt att få in det man skall lägga till. Ännu svårare i en roman så det gäller att få till det med en gång. För det kan hända att man får ändra massor för att det man skall lägga till skall passa in. Så jag hoppas att jag får med allt till den stora storyn. Vi får se hur det går…

MUSIK: Idag var jag tvungen att köra ett par rundgångar på trummorna men det var inte mer än en två minuter, så grannarna inte blir arga. Skall ta och ringa dem till måndag efter jag spelat lite så får vi se vad de säger om det. Tycker ändå att det inte skall ta så lång tid att få fram det, om det inte är restat vill säga. Men vi får se till måndag vad de säger.

Ja det är lördag och idag skall de ringa från svenskaspel och säga hur mycket jag vunnit, eller så får jag veta detta om det inte är så mycket, till söndag när jag kollar mailen. Det är ånyo dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: