söndag 21 februari 2010

Söndag 21/2-2010 20:01

DAG: Jaha dag igen då ja, men vi börjar med natt som vanligt. Somnade inte som jag brukar göra inatt utan vid tolv tiden så drog jag på mig lurarna och låg med dessa på fram till två tiden, då jag lyckades somna. Sov så där under natten och vaknade till tio tiden men kom inte upp med en gång. Så klockan var elva innan jag var klar med frukosten och det andra. Men efter det så dammsög jag, och idag så gick dammsugarslangen sönder med. Den ligger på 250 spänn en ny dammsugare ligger på 700 men problemet är att jag inte har 700 just nu. Måste lägga en extra 1000 lapp på datorn denna månaden så jag får inget över denna månad. Men nästa då måste jag köpa mat det kommer inte heller räcka att lägga en 700 till dammsugare. Då får jag bara köpa mat för 1000 då räcker det inte. Så det kommer ta minst tre månader innan jag kan köpa en ny dammsugare. Så länge får jag köra med den jag har, eller så skippar jag att köpa nya skor och köper en dammsugare för dem. Japp vi får se vad jag gör men just nu så kommer jag köra på den gamla så länge. Men jag kanske vann på lotto igår så då får jag råd med dammsugare, tummarna tack. Så efter jag hade dammsugit så gick jag loss på webprogrammet tre timmar körde jag idag. Dock så misslyckades jag göra en uppgift men tror det skall gå bra att göra ändå. Jag gjorde men inte exakt som det stod. Vi får hoppas att detta inte spelar in längre fram bara. Så efter detta så var klockan halv tre och jag drog i mig en mjukis efter detta så gick jag loss på middagen idag. Hade idag kotletter med ris idag det var gott ett tag sedan jag körde ris nu. Så kollade på teven länge idag slog igång en kanal och stannade sedan där läge. Och när jag väl gav upp, detta innan det var slut, så var det dags för lunch. Kollade igen på teven när jag åt, och satt alldeles för länge igen. Men jag fick ändå tid till att spela in två program som jag skall kolla på sedan kommer in i boxen snart. Men jag vet i fan om jag skall ha kvar filmkanalerna det är inte mycket att se på dem. Sedan kör de samma filmer i månader innan de byter, ja kanske längre än det. Ja nu har jag det ett år så får vi se hur jag gör sen. Så nu återstår bara att kamma hem stålarna på lotto skulle sitta gott med ett par tusenlappar ikväll. Om ni håller tummarna så kommer detta slå in, det är jag säker på. :D Nä detta var nog allt för idag det ses igen imonn då är det träning igen efter uppehåll får se hur det går då. Och viktigast ändå hur sover jag inatt? Ni får veta imonn om in tittar in…

TRÄNING: Japp får se hur en vecka borta gör för hur det skall gå imonn då. Men det kommer nog bli tungt imonn tror jag brukar vara det efter uppehåll. Men sover jag bara så skall det nog gå bra.

NOVELL: Jaha en månad och en dag idag då, jag vet inget att säga men jag släpper en rad ändå.

ROMAN: Ja då är det tisdag som gäller för mig på denna punkt. Om allt går bra så blir jag klar med kort storyn då. Så skall jag rita upp kartor på huset och sedan på skolan, så jag har nått att gå på när jag skriver. Om jag skulle en dag kolla in innanför porten så jag kan se hur det ser ut när man kommer in. Vi får se hur jag gör med det sen. Annars hittar jag på allt och tar inget från verkligheten alls. Det går bra det med, vi får se hur jag gör.

MUSIK: Japp då skall vi köra på imonn då igen, får se vad jag gör imonn men det blir nog ändå fills jag kör. Eller så går jag loss på synkop fjärdedelarna vi får se imonn. Men skall ta och ringa till dem imonn efter jag spelat så får vi se vad de säger.

Jasså då är det igen dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: