torsdag 25 februari 2010

Torsdag 25/2-2010 21:41

DAG: Jaha ny dag igen då ja, och ny natt med så vi börjar väl där då. Tog tabletten igår och somnade någon gång till tolv tiden igår. Sov sedan fram till nio idag, så bra sömn natt, men jag låg till tio innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan var inte klockan mycket nog för att jag skulle kunna köra trummor så jag betalade räkningarna och var ute och satte in pengarna på kontot sedan. Så när jag kom hem från det så betalade jag min dator idag, 11000 satte jag in på kontot. Det skall ge att jag har ca 420 kronor att betala i månaden nästa månad. Då har jag sänkt kostnaden med 130 spänn, vilket är bra för jag får inte mer pengar i år än förra året. Så efter detta så gick jag loss på trummorna körde på idag fram till två tiden. Men mer om detta nedan. Så sedan så gick jag omkring och gjorde inte ett dugg fram till fyra då jag drog till träningen. Jo lite gjorde jag men mer om detta nedan på musik. Så tränade och sedan stretch och middag på det. Var illa sen idag så jag hade inte mycket tid att äta idag, var tio minuter senare än vad jag brukar vara. Så jag fick i mig maten idag snabbt och kollade som vanligt på mythbusters. Ett avsnitt jag inte kollat förut med tändare i bil som antändes. Så mycket räkningar denna månaden men så betalade jag en räkning som egentligen skulle betalas nästa månad med men då skall jag köpa mat så det var bättre att köra den nu. Så är det lugnt nästa månad, på den fronten. Jag har 2000 kvar att leva på tills nästa lön så det skall nog gå bra det ändå. Men som vanligt så måste jag hålla igen på det jag köper. Skall imonn och köpa lite så får vi se om jag tål ägg eller inte, för frågan är om jag får samma innehåll i keso och mackor som jag får från omelett. Ja menar att det är nog med protein och annat som det skall vara, tror jag att det är, nått sånt. Jag skall testa imonn och äta ägg och så får vi se till lördag om något händer eller inte. Så för jag vet inte längre om det var äggen eller något annat som gjorde det, men det kan vara ägg som jag inte längre tål. Så vi får se till lördag hur det går då. Jag hoppas att jag tål ägg tror det är mer bra grejor i ägg än keso om jag får gissa. Men det återstår att se det som sagt. Jaha då var jag nog klar för idag, ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha trögt gick det idag mest på armarna. Men det gjorde inte ont idag att köra armar, men det nya sättet vet i fan om det gjorde skillnad. Men tungt var det och tid tog det med, men det var en grej som var upptagen med när jag skulle köra så jag fick göra annat. Så det flöt inte allt för bra idag men så måste jag nog gå ner igen på baksidan arm med. Gör inte den övningen riktigt som man skall, så till nästa torsdag så skall jag gå ner igen. Med tiden så slarvar man så det får jag rätta till då och då. Men inte så illa tungt ändå som jag trodde det skulle bli. Men tungt var det ändå, inte bra att vara borta från träningen alls.

NOVELL: Nej inget idag heller…

ROMAN: Japp då skall vi inte köra imonn men till lördag så skall vi gå igång med storyn. Skall bli skoj att köra igång igen, har varit lite slö på att skriva nu efter novellerna var iväg. Så att komma igång igen skall bli skoj. Så får vi se om det blir något av det med, det återstår att se det.

MUSIK: Jaha då var det dubbelpedal som gällde idag, och det gick väl så där. Har spelat innan med två pedaler och det kompet jag då gjorde kommer in hela tiden. Men kör jag långsamt så går det köra höger vänster, men inte fort. Skall köra på detta enda komp tills jag kan köra det fort, det får ta den tid det tar men det skall jag ändå göra. Det är som att cykla men baklänges framlänges går lätt men inte tvärt om. Och det kompet jag kört innan är framlänges det nya baklänges. Men övar jag så skall jag kunna tillslut, nu har jag tid med innan ljudkortet kommer. Så det är bara att öva. Jag mailade trummannen men tror att han säger öva bara så kommer det. Vi får se vad han säger.

Jaha inget på lotto heller igår, men det är som vanligt så inget nytt där inte. Det återstår bara för mig att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: