torsdag 4 februari 2010

Torsdag 4/2-2010 21:41

DAG: Jaha somnade rätt bra igår, men vaknade rätt tidigt idag vid nio tiden. Hade ingen lust att gå upp men så började de hamra i berget här nedanför. Så då sket sig den lilla chansen att jag skulle kunna somna om igen. Så jag gick upp till tio, hade gärna sovit längre men så blev inte fallet. Fick i mig frukosten och sedan pillade jag lite med datorn, fram tills att klockan slog elva då jag gick loss på trummorna. Höll på som vanligt fram till ett tiden då jag drog i mig lunchen, men jag började lite tidigare idag men den så jag var klar till halv två idag. Gick sedan loss på trummorna igen fram till två tiden idag. Men mer om detta nedan. Så sedan så gick jag loss på webprogrammet och gjorde det jag hade raderat innan och sparade det med. Så skall jag köra det igen på det jag läste härom dagen. Så har jag rätt grejor att köra övningen med då. Sedan så la jag in mer tiden i klockan som jag tror jag skall köpa om jag får pengarna tillbaks från den andra. Nackdel är att det inte går att ställa mer än vecka på denna men det är nog tror jag ändå. Och den ligger inte mer än på lite över 100 så kanske det kommer uppgraderig på den så det går att ställa in på månad med. Såg det idag när jag var uppe på forumet, att det kanske kommer en dag det. Så sedan så drog jag till träningen idag vid fyra som vanligt. Körde på och kom hem stretchade och fick i mig middagen. Lite sen idag var jag men ni får vet mer om detta nedan. Kollade på mythbusters idag när jag åt även om det var gammalt avsnitt. Jo ett problem med webprogrammet hittade jag med det går inte att stava av med svenska i det finns inte stöd för det alls. Men det kan hända att det finns uppdatering på det på internet, jag drog in en fråga på forumet om det får se om jag kan få svar på det en dag. Jag är inget vidare på att stava och det är lätt att kasta om orden när jag skriver snabbt på tangentbordet med. Hade varit bra med ett stavningsprogram men vi får se om det finns, det finns på spanska, franska, tyska och massor till men inte för svenska. Vi får hoppas att det finns nått att ladda ner annars måste jag korrekturläsa innan jag lägger upp. Och då kommer mycket bli fel om jag inte har allt för fel om min stavning. Men vi får se vad som händer. Så det var nog allt för idag det kommer igen imonn med mer strunt om in har lust att titta in.

TRÄNING: Japp det gick bra idag trotts tidigt morgon, men det är trögt för jag har ju också bytt ordning på alla övningar. Så jag kör det jag körde först innan sist nu, vilket innebär att jag kör armarna sist nu. Det gör det ännu tyngre än innan att köra, men det gick ändå bra idag och intervallen gick rätt lätt idag av någon anledning. Hade bra fart idag på den.

NOVELL: Nej inte idag heller på denna punkt…

ROMAN: Jaha så äntligen skall jag köra igång igen med denna punkt då tills imonn. Så kan vi bara hoppas att sömnen infinner sig så skall vi köra imonn då. Tror jag skall gå loss på deras historier med imonn om som sagt sömnen infinner sig. Så kan jag gå och tänka på själva storyn med om jag får tid.

MUISK: Japp då körde jag på idag med, men jag gjorde bara två fills idag. Spelade det första i nästan en halvtimme innan jag gick över till det andra. Men det tar tid att få igång händerna när man kört samma i alla år. Men jag körde med komp och i olika takt med så det gick bra ändå. Det är rätt svårt när man kört samma så länge att då byta. Men jag spelade om och om igen tills det satt. Och inget från musikbörsen idag heller, får hoppas det kommer tills imonn då. Ja det är ljudkortet jag vill ha just nu för att få ut lite ljud ur keyboarden som jag misslyckade men sist. Men men det kommer när det kommer. Men vi hoppas på imonn.

Jo lotto var det ja jag hade glömt att skicka in i söndags, så jag vann inte en spänn. Så att ni höll tummarna så bra gjorde ingen skillnad, sorry. Men till lördag då smäller det det känner jag på mig. Då återstår det bara att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: