söndag 30 juni 2024

Söndag 30/6-2024 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång idag till sju tiden kom sedan ur sängen till 8:30 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Men jag köpte ett nytt spel som var på rea så jag slog till igår har spelat en del och det är okey. Animal well heter det. Så men idag tog jag blodtrycket igen och det var inte bra idag jo på morgonen var det helt okey men nu på kvällen var det inte så bra igen. Så sedan spelade jag lite Nintendo idag men bara ett tag sedan la jag ner. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med potatis och sås såg två avsnitt av samma serie idag den nya supacell. Ja efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ja tills imonn jag skall ta EKG imonn till 10:00 så jag får gå till 9:10 tiden och sedan ta mina tabletter till 9:20 för jag måste ta blodtrycks medicinen samma tid varje dag. Sedan skall jag köra gymmet imonn och så har jag fortfarande förkylning som kommer av de nya tabletterna tror jag i alla fall.

TRÄNING: Jaha har inte packat väskan idag men skall göra nu efter bloggen så tror jag att jag kör cykeln imonn och hoppar gången för jag vet inte om foten är okey eller inte. Jag tror att jag stukade den men kände inte av det och sedan när jag gick till fredagen så gjorde det ont men skall cykla imonn så får vi se om smärtan är borta tills torsdag igen.

ROMAN: Ja om jag hinner tills imonn så kör jag här igen men då skall jag ut och ta EKG till tio sedan hem igen till elva tiden så skall jag se om jag kör eller inte imonn.

MUSIK: Jaha inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! 

lördag 29 juni 2024

Lördag 29/6-2024 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt sov fram till 8:30 då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten. Så sedan la jag mig igen fram till 12:00 då jag kom ur sängen igen och spelade lite spel ett tag sedan la jag mig igen och sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med potatis och såg ett avsnitt av samma serie jag såg innan. Så kan jag ha vunnit pengar igår för jag hade två rätt och ett tillägg men det kanske ger mer ser idag efter jag kollar mailen. Så fick i mig två koppar kaffe igen efter middagen med. En rätt kass dag idag trotts rätt okey natt. Jo så var jag ute och handlade pålägg glömde det igår. Gick till 14:00 tiden idag.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag kommer igång med denna punkt till måndag igen så är tanken i alla fall. Och då skall jag också ta EKG till 10:00 tiden innan detta.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling!

fredag 28 juni 2024

Fredag 28/6-2024 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bättre natt inatt sov okey fram till sju tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag. Jo till 9:50 skannade jag datorerna är klara nu. Så till 12:00 var jag nere med tvätten och sedan upp igen. Sedan ner igen till 12:50 då jag hängde upp den samma. Så sedan till 13:30 tiden stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så till 15:30 var jag nere med och fick upp tvätten och så gick jag igång med middagen hade idag köttfärssås och pasta idag. Såg ett nytt avsnitt av supacell hette den såg just nu och det kommer inte fler avsnitt av den sedan heller. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe igen idag.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Ja jag tror att jag håller upp denna veckan så kör jag igång igen till nästa vecka med denna punkt.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling!

torsdag 27 juni 2024

Torsdag 27/6-2024 19:50

DAG: Jaha lite bättre natt inatt sov fram till 7:00 tiden kom sedan ur sängen till 8:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått jo till 10:00 tog jag blodtrycket och det var inte bra idag. Så sedan låg jag på sängen till 12:00 tiden då jag satte igång att spela Nintendo igen klarade av sista minibossen och skall nu till slut bossen om ett par dagar hoppas jag i alla fall. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med ris och pepparsås och såg ett ny serie på Netflix powercell eller nått sånt hette den och den var okey att se skall se klart denna innan jag kollar den förra jag såg. Ja sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen. Och så tog jag värdet igen och det var fortfarande kasst ja blodtrycket alltså.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Jaha inget idag igen.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!

onsdag 26 juni 2024

Onsdag 26/6-2024 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång idag till fem tiden sedan kom jag ur sängen till 8:30 och idag fick jag i mig en storfrukost med två mackor och två knäcke och två ägg gott mos. Så sedan har jag inte gjort nått idag igen mest legat på sängen. Jo jag har spelat Nintendo idag och det gick bra idag igen har kommit till sista minibossen sedan efter detta är det bara slut bossen kvar. Så sedan till 17:20 gick jag igång med middagen hade idag potatis och sill matjessill och såg idag på en serie när jag åt och sedan glömde jag ta kaffe igen idag.

TRÄNING: Jaha inget idag på denna punkt.

ROMAN: Jaha tror att jag håller upp till nästa vecka igen då hoppas jag att foten är okey och jag kan träna igen. Och då gå igång med denna punkt igen.

MUSIK: Jaha inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! 

tisdag 25 juni 2024

Tisdag 25/6-2024 19:39

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt ja ganska kass faktiskt kunde inte somna igår utan låg länge och sov sedan till fem tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så sedan la jag mig på sängen tills telefonen ringde till 10:30 det var sjuksköterskan som ringde och så pratade vi lite sedan gjorde jag inte nått igen. Låg mest på sängen fram till ett tiden då jag stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. Och efter detta kom jag på att jag skulle göra mina räkningar idag så det gjorde jag idag. Och sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag pepparbiff och ris och pepparsås såg ett nytt avsnitt av en serie som jag såg innan men har hoppat ett tag warriors går på Netflix har inte sett alls innan men ser nu har gått i tre eller fyra säsonger såg jag innan. Så efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Men ett bra sak idag det gjorde inte så ont idag när jag gick så jag hoppas att jag kommer bli av med foten tills nästa vecka igen.

TRÄNING: Jaha hoppar imonn så kommer jag igen tills nästa vecka igen hoppas jag i alla fall. Så skall väl förkylningen var över också hoppas jag.

ROMAN: Jaha inget idag.

MUSIK: Japp inget här idag heller.

Jag säger Tjingeling!

måndag 24 juni 2024

Måndag 24/6-2024 20:17

DAG: Jaha till natt igen och igen en små kass natt igen. Kom igång till fem tiden och sedan låg jag till 8:30 och fick då i mig frukosten idag hade jag extra bröd och pålägg eftersom det var träning idag. Så sedan tog jag mitt blodtryck idag och då hade jag under som man skall ha och jag tror att detta är tabletterna som gör detta. Men jag kommer få ett samtal imonn så skall jag fråga om detta till 10:30 tiden då imonn. Så fick inget gjort idag heller jo jag spelade lite Nintendo idag och det gick bra men annars har jag inte gjort nått idag igen. Så till 15:00 stack jag till gymmet men idag hade jag ont i foten igen och så var jag förkyld så jag la ner och gick hem igen. Men mer om detta nedan. Så sedan till 17:30 gick jag igång med middagen och såg en serie idag men såg inte klart idag eftersom jag skulle ta blodtrycket idag men det var till 19:30 inte till 19:00 som jag trodde och då fick jag ett kasst och ett bra tryck men då hade det gått ner till 129 innan så låg det på 136 imorse så vi skall se vad de säger imonn om detta och inget kaffe igen idag.

TRÄNING: Jaha hade ont i foten igen idag men jag tror att jag vet varifrån detta kommer kom ihåg att jag fick lite ont i foten förra gången jag tog på salva men det gjorde inte så ont men idag gjorde det igen och jag la ner för denna vecka så hoppas jag att smärtan går över. Jag har smörjt in fötterna och då har jag gått snett på foten i många månader jag två gånger i veckan tror att detta gör det att det gör ont så jag kommer vila till nästa vecka igen så hoppas jag att det är borta så skall jag inte heller gå snett igen när jag smörjer in.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

söndag 23 juni 2024

Söndag 23/6-2024 19:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och en ganska kass natt igen kom igång idag till fem tiden och låg sedan till 8:30 då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten och sedan gick jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har spelat ett tag på datorn men det gick så där idag och sedan spelade jag på Nintendo och det gick bättre har nu en grej till att göra sedan skall jag gå på slutbossen. Men jag har ont i foten ännu idag inte som igår men ändå vi får se om jag går imonn eller inte mer om detta nedan. Så är jag fortfarande förkyld om det är tabletten eller inte det vet jag inte idag eller aldrig. Så sedan till 15:00 gick  jag igång med middagen hade idag igen fläsk och löksås och såg en film som jag inte såg klart idag heller. Så fick jag i mig inga koppar idag glömde bort idag men jag fick i mig ett äpple i alla fall.

TRÄNING: Jaha har packat idag men jag får se om jag kör gången imonn eller inte det beror på foten hoppas att det lägger sig tills imonn.

ROMAN: Jaha vi får se om jag gör nått imonn eller inte det beror på hur jag sover inatt.

MUSIK: Nej inget idag igen.

Jag säger Tjingeling!

lördag 22 juni 2024

Lördag 22/6-2024 19:38

DAG: Jaha till natt igen kom igång idag till 5 tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten men missade kaffet idag. Och idag bestämde jag mig för att inte göra nått idag igen. Jo jag har spelat spelet Islets och det gick bra idag igen. Men annars har jag inte gjort nått på hela dagen. Så till middagen till 15:00 gick jag igång med den samma och jag hade fläsk och löksås idag men mos gott mos. Såg inte på nått idag igen utan slö glodde idag igen och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Är fortsatt förkyld så jag vet inte om det var tabletten eller inte.

TRÄNING: Jaha inget idag igen på denna punkt.

ROMAN: Jaha inget här idag.

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!

fredag 21 juni 2024

Fredag 21/6-2024 19:33

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång idag till 5:30 och låg sedan till 8:30 innan jag kom ur sängen och fick i mig frukosten två knäcke igen men idag har jag köpt ägg med skall ta två per morgon det skall jag ha råd med tror jag i alla fall. Så sedan så gick jag igång med inte nått idag igen. Jo jag skulle ut och handla lite idag och jag stack till 12:00 idag fick med mig mycket idag gick på 600 men då fick jag midsommar mat med sedan hem igen. Så har spelat idag igen och det gick bra idag igen. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade som jag sa sill och potatis och lite till så efter detta så fick jag igång blodtrycket till föst till tio sedan till sju och det var så där idag igen. Jo så skannade jag datorerna idag med gick igång med detta till sju tiden eftersom jag var vaken idag. Sedan har jag haft ont i foten hela dagen fick det när jag gick ut och handlade sedan har det gjort ont får hoppas att det släpper till måndag i alla fall.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Jaha inget idag men jag glömde säga att jag fick ett mail från det skumma förlaget och de sa nej. Så jag tror att alla kommer säga nej men det är okey jag gör ny och skriver denna bättre hoppas jag i alla fall.

MUSIK: Jaha inget här idag heller.

Jag säger Tjingeling!

torsdag 20 juni 2024

Torsdag 20/6-2024 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt igen sov så där inatt igen kom sedan igång till sex tiden låg sedan till 8:30 då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten som nu består av knäcke två stycken och en kaffe. Så sedan har jag inte gjort nått på hela dan idag jo jag har spelat spel och det gick bra idag på datorn ett tag. Annars har jag inte gjort nått på hela dan. Tänkte gå ut och köpa mat idag men skall gå imonn så jag hoppade detta idag gör imonn istället. Så till 15:00 fick jag igång middagen hade idag kotletter med potatis och sås och såg på inte nått idag igen. Och sedan efter detta fick jag i mig en kopp kaffe igen. Har sms:at sköterskan idag och fått svar med.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Jaha inget idag.

MUSIK: Nä inget idag heller.

Jag säger Tjingeling!

onsdag 19 juni 2024

Onsdag 19/6-2024 20:02

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt ingen fick förkylning igår efter att jag tog tabletten och det är en biverkning men jag tror också att jag har lite feber. Och då skall jag kontakta läkaren men jag gör det imonn så hoppas jag att jag inte får mer biverkningar efter detta. När jag tog tempen så hade jag 36,7 och jag tror att jag ligger på en 35 grader normalt. Så jag får ta och kontakta dem imonn och se vad de säger om det. Sedan hoppas jag att det är alla biverkningar jag får men det kan komma mer när jag höjer dosen som jag skall göra men jag dångade ett sms om detta idag får se vad de säger om detta imonn. Så till dagen idag jag kom igång idag till 6 tiden och låg sedan till 8:30 innan jag kom ur sängen och fick i mig frukosten och så kommer jag nog inte äta frukost men än på träningsdagar för annars blir jag nog tjock och dör i hjärtfel nu när jag har högt blodtryck. Så mer? Jo jag drog igång med romanen till 12:00 idag körde inte längre än till 13:30 idag efter kass natt igen. Så sedan till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen. Men om gymmet nedan. Fick igång middagen och fick i mig den samma och så fick jag i mig två koppar kaffe igen.

TRÄNING: Jaha idag körde jag inte allt tappade farten och så kände jag mig kass så jag la ner gången idag och ett par övningar med men så sov jag bara 5 minuter djup inatt med det är alldeles för lite för att vara pigg.

ROMAN: Jaha fick till idag igen och det går så där just nu. Och nu när jag läser denna så vet jag inte längre om det är bra nog för att tryckas längre det jag skickade in vill säga.

MUSIK: Jaha inget idag igen.

Jag säger Tjingeling!

tisdag 18 juni 2024

Tisdag 18/6-2024 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kunde inte somna som jag ville och låg till 2-3 tiden innan jag tillslut somnade sov sedan till 7 tiden kom sedan ur sängen till 8:30. Så fick i mig frukosten och sedan låg jag på sängen till 12:00 innan jag gick igång med romanen körde den idag till 14:20 tiden då jag la av för att gå till ICA för att handla sedan hem igen. Fick igång middagen till 15:00 och sedan till 16:00 tog jag min nya tablett och jag kommer inte äta frukosten till alla dagar. Jag äter till måndag och onsdag då jag skall träna och inget mer. När jag jobbade så åt jag ingen frukost alls så det skall nog gå bra. För tabletterna kommer få mig tjock förra gången jag hade dessa så gick jag upp till 140 kilo jag hoppas att jag kan slippa detta nu om jag då skippar frukosten vi får se. Och så hoppas jag att jag har ork att träna när jag inte äter frukosten vi får se hur det går med det sedan. Så mer? Jo jag hade kyckling idag och pommes och efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Jo så såg jag att man inte skulle ta blodtrycket varje dag utan var tredje så jag tar detta nu.

TRÄNING: Jaha imonn kör jag igen vi kan bara hoppas på bra sömn inatt igen.

ROMAN: Jaha idag körde jag igen och det gick bra idag igen tror att det är bra att jag tar det lugnt och tar lite mer tid på att lägga till och läsa med.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling!

måndag 17 juni 2024

Måndag 17/6-2024 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt även om jag hade svårt att somna igår eftersom jag har fått torrhosta av tabletterna. Så sov sedan till 7 tiden och kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så stack jag till 12:45 till vagnen och sedan till läkaren och sedan gick jag hem igen tog en timme hem så jag kom hem till 15:00 tiden och gick igång med middagen med en gång hade idag kotletter och pommes idag. Jo glömde innan gick igång med träningsmaten till 10:30 efter att jag hade tagit blodtrycket. Så skulle ha nya tabletter och annat och fick sedan gå till apoteket men de hade inte allt så jag fick åka in till nordsatan och hämta resten och då fick jag betala med kunde inte ta på avbetalning som jag brukar göra eftersom det inte var samma apoteket. Så sedan hem igen och gick då igång med middagen som jag sa innan. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Jaha ingen träning idag men till onsdag kör jag igen.

ROMAN: Jaha och inget här heller idag.

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!

söndag 16 juni 2024

Söndag 16/6-2024 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt även om jag vaknade inatt igen till två tiden då grannen kom hem men jag somnade igen och då var klockan fem sedan till 7:30 och kom ur sängen till 8:30 idag igen fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 12:00 tiden idag jag pillade med det redan till 10:00 då jag tog blodtrycket men mer om detta nedan. Så till 14:00 och satte igång att spela spelet en timme då la jag ner romanen och sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med potatisgratäng och såg inte på nått idag igen. Men efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Jo jag gjorde inte träningsmaten idag heller för imonn skall jag till läkaren och hinner då inte med träningen så jag tar och gör maten imonn och så har jag den till nästa vecka igen så tar jag köttbullar till torsdag när jag tränar igen.

TRÄNING: Jaha har inte packat väskan idag skall göra nu efter bloggen men kommer då inte gå förrän till torsdag igen.

ROMAN: Jaha jag sitter i först fem minuter och sedan till tio minuter till innan jag går igång med blodtrycket så jag hann med lite idag när jag satt. Men sedan la jag mig igen och låg då till tolv innan jag kom igång igen. Men jag tror att det är bra att jag kör långsamt för jag kom på mycket idag en bra dag idag. Jo de kommer svara till om tre månader så det är bara att vänta på detta och då kommer ett par förlag svara men det är betalt förlag så jag såg inte detta när jag sickade in. Och där säger jag nej ändå så.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling!

lördag 15 juni 2024

Lördag 15/6-2024 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och grannen hade folk hos sig igår och jag kunde inte somna förrän till 3 tiden kom sedan igång idag till 7 tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag till 12:00 tiden körde den idag till 14:00 så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med potatis och brunsås och såg inte på nått idag när jag åt. Sedan efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Så sedan tog jag blodtrycket till 10 och sedan till 19 och ännu har det inte gått ner jo lite med inte så det är bra men det kan ta upp till två veckor innan det är okey igen.

TRÄNING: Jaha inget här idag.

ROMAN: Jaha kom igång idag i alla fall och jag fick gå tillbaks igen och göra om lite sedan gick jag igång igen och det gick bra även om jag kom igång sent idag.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling!

fredag 14 juni 2024

Fredag 14/6-2024 19:40

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt även om att jag vakande tidigt idag till fem tiden sedan till 7:30 kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo till tolv var jag nere med tvätten men idag hade en tjej inte hunnit klart och jag fick vänta ett tag innan jag kom in med tvätten idag. Sedan upp igen och sedan till 13:00 så stack jag till ICA för att handla och sedan hem igen. Jo jag var nere till tvätten och då fick jag vänta igen på att hon skulle bli klar nu väntade jag bara ett par minuter eller så, så inget länge. Så sedan till 15:30 var jag nere och fick upp tvätten och så gick jag igång med middagen till 16:00 tiden hade idag karréer med potatis och sås och såg ett avsnitt av samma serie jag såg innan det är på Disney+ nya starwars serien som går nu. Ja sedan efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Och så tog jag blodtrycket igen till 19:00 tog till 10:00 med men det gör jag varje dag nu så jag kommer nog inte nämna det sedan igen. Jo när trycket går ner har inte gått ner ännu men det kan ta ett par veckor innan det går ner.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Jaha om allt går som jag vill så kör jag igen tills imonn.

MUSIK: Jaha inget här idag heller.

Jag säger Tjingeling! 

torsdag 13 juni 2024

Torsdag 13/6-2024 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt även om jag var lite seg idag kom igång till 8:00 och då ringde klockan sedan kom jag ur sängen till 8:35 fick i mig frukosten och så väntade jag på att klockan skulle slå 10:00 då det var dags för blodtrycket igen. Så efter detta så la jag mig igen och låg till 12-13 tiden innan jag kom ur sängen. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med potatis och brunsås. Såg en ny serie på Disney+ idag igen såg första igår andra idag har ett till att se sedan tills imonn. Så fick sedan i mig två koppar kaffe idag och sedan var klockan 19 och det var dags för blodtrycket igen. Ja och sedan var det dag för bloggen till 19:30 och jag fick i mig mitt äpple idag igen men efter blodtrycket idag glömde innan idag.

TRÄNING: Jaha körde inte nått idag igen.

ROMAN: Jaha skall gå igång med denna punkt igen men inte ännu kommer ta ett par dagar och imonn är det tvätt så den dagen går bort då. Och jag skall bra läsa så jag kan ta det lugnt ett tag innan jag går igång igen.

MUSIK: Jaha inget idag igen.

Jag säger Tjingeling!

onsdag 12 juni 2024

Onsdag 12/6-2024 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt kom igång till sju tiden idag kom sedan ur sängen till 8:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Fick inget gjort idag heller men tills imonn hoppas jag komma igång igen. Så kontaktade läkaren idag och sedan fick jag ett brev från honom men fick inte alla svar jag ville ha så jag får se om han konkatar mig igen. Så sedan till 15:00 stack jag till gymmet och sedan hem igen. Fick igång middagen jag måste göra det snabbt nu för att hinna med att äta måste ätit till 19:00 senast för att kunna ta blodtrycket sedan till 19:30 och inget kaffe idag igen hinner inte med det idag och kan inte ta på gymdagar heller. Så gjorde jag en upptäckt idag men mer om detta nedan på roman. Ja det var nog allt för idag det.

TRÄNING: Jaha körde idag igen och det gick bra idag igen och jag tränar snabbare nu än innan och gången går bra den med.

ROMAN: Jaha idag fick jag inget gjort på denna punkt men jag såg att förlaget som hade svarat också var ett betal förlag och jag har kollat upp detta nu och det försvann fyra förlag som är samma som detta. Och jag kom till deras skicka in roman sida och där stod inget om att de skulle ta betalt om ni undrar hur detta gick till. Så jag mailade henne idag om detta skall se vad hon säger om detta när jag kollar mailen idag.

MUSIK: Jaha inget idag.

Jag säger Tjingeling!

tisdag 11 juni 2024

Tisdag 11/6-2024 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt kunde inte somna efter en sak och så snarkade grannen med låg till tre tiden innan jag somnade och vaknade sedan till 8:00 fick mig ur sängen till 8:30 och sedan låg jag till 10:00 då jag tog blodtrycket och sedan låg jag idag kollade mailen ett par gånger men mer om detta nedan. Så till 13:30 stack jag till apoteket och fick nog med mig fel tabletter hem idag jag tror att läkaren tagit fel men jag köpte dem ändå. Så sedan till 15:30 tiden gick jag igång med middagen hade idag kebab och pommes och såg inte på nått idag glodde bara idag. Sedan gjorde jag kaffet och skulle dricka det till senast 18:30 men missade detta idag. Så jag fick inte i mig det idag eftersom klockan slog 19:00 och det var dags för blodtrycket igen. Ja sedan fick jag ett mail igår som var väldigt roligt att få mer om detta nedan.

TRÄNING: Jaha packade väskan just nu och jag hoppas att jag sover bättre inatt så kör jag igen tills imonn.

ROMAN: Jaha igår fick jag ett mail från ett förlag och de sa nej så jag trodde att nä jag har fel om min roman men så lite länger ner fanns ett till och jag tror att de vill så jag skall se idag när jag kollar mailen om hon mailat tillbaks igen. Men jag vet inte exakt vad hon säger så jag säger inget nu. Om allt går bra så skall vi ses på Zoom till tisdag så får vi se vad hon säger då. Kan vara bra detta hoppas på det.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling!

måndag 10 juni 2024

Måndag 10/6-2024 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt sov okey fram till 6:30 kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så stack jag till apoteket till 12:45 och så hem igen. Ja jag köpte en blodtrycksmätare för 1200 den hade gått upp med 200 innan kostade den 1000 men nu detta. Så fick den att fungera och sedan stack jag till gymmet till 15:00 och sedan hem igen. Fick igång maten och åt och sedan skall jag ta blodtrycket till 19:30 och det tar en femton minuter cirka. Och så fick jag ta mina tabletter till 19:50 och så bloggen till 20:00 så det blir trångt med tid till detta nu. Och tabletterna kan jag inte ta som jag gjorde innan för jag får inte dricka något innan jag tar blodtrycket och inte äta 30 minuter innan heller. Sedan tar jag igen tills 10:00 imonn och så till 19:00 på kvällen sedan igen skall ta två gånger per dag och så två mätningar per gång. Så hinner inte med kaffe på måndagar och onsdagar så jag får skippa det då. Så gick igång med middagen men en gång idag och fick ner detta idag med och hoppade som sagt kaffet idag.

TRÄNING: Jaha körde idag och det gick bra idag gjorde allt och sedan gick jag igen och det går lättare att gå nu trotts att jag bara hade kört en vecka nu eller är det två nu?

ROMAN: Jaha om jag sover inatt så kör jag igen tills imonn. Vi hoppas på det.

MUSIK: Och nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling!

söndag 9 juni 2024

Söndag 9/6-2024 19:45

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt sov inte bra alls inatt kände av hjärtat inatt och somnade sedan sent som fan och sov sedan till 7:00 kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag låg till tolv tiden då jag kom ur sängen och fick igång mig själv att kolla på blodtrycksapparaten skall  köpa imonn till ett tiden kommer gå på 1000 och lite till då har den Bluetooth så jag kan spara på mobilen såg idag detta och då kan jag spara uppgifter på den och sedan ha detta med mig. Så skall jag se hur jag skall mäta med skall ringa till 1177 tror jag om det inte står i bruksanvisningen vill säga då. Men jag tror att man skall mäta två gånger om dagen morgon och kväll om jag inte har fel. Så sedan till 15:00 gick jag gång med middagen hade idag hamburgare och mos gott mos. Såg idag på inte nått på teven slö glodde ett tag idag och sedan efter detta fick jag i mig två koppa kaffe igen.

TRÄNING: Jaha skall idag packa väskan har inte gjort ännu idag.

ROMAN: Jaha inget idag igen men tills imonn kommer det inte bli heller eftersom jag skall ut och köpa blodtrycksmätaren imonn till ett tiden så kommer igen tills imonn eller annan dag med mera då.

MUSIK: Jaha inget idag heller.

Jag säger Tjingeling!  

lördag 8 juni 2024

Lördag 8/6-2024 19:33

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt sov okey fram till 7 tiden kom sedan ur sängen till 8:30 idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag men tappade farten och la ner till tolv tiden. Så efter detta fick jag inte något gjort har mest legat på sängen till 14:30 tiden då jag gick igång med middagen hade idag kyckling klubbor och pommes och såg ett nytt avsnitt av samma serie idag när jag åt och sedan fick jag i mig två koppar kaffe igen. Så efter detta så spelade jag igen och då gick det bra igen la ner för ett par minuter sedan nu. Jo jag spelade Nintendo med idag och det gick bra det med. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Ja körde lite idag och det gick bra kom på en hel del idag men så tappade jag farten och la ner igen.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling!

fredag 7 juni 2024

Fredag 7/6-2024 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt sov först till fem tiden sedan till sju tiden och kom sedan ur sängen till 8:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag fick igång datorerna till 9:50 tiden men fick idag starta om musikdatorn tre gånger och varje om start tog cirka 30 minuter att göra. Så sent fick jag sedan igång skannern på musikdatorn. Så och efter detta så skippade jag romanen igen idag. Så till 13:30 tiden stack jag till ICA för att handla men glömde igen potatisen. Så sedan fick jag igång med middagen till 15:00 idag igen hade idag pommes och kotletter och såg ett avsnitt på ny serie idag warriors på Netflix var okey att se. Sedan efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Ja och läkaren ringde inte idag kommer nog ringa till nästa vecka hoppas jag i alla fall.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Och ja inget här heller idag.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling!

torsdag 6 juni 2024

Torsdag 6/6-2024 19:43

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt grannen var uppe och det var nog för att det är Sveriges national dag idag. Så jag låg alldeles för länge och sov kass natt. Vaknade idag till 8:00 och kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så la jag mig igen. Låg till tolv tiden då jag kom ur sängen och fick igång spelet ett tag sedan har jag inte gjort mer idag. Men sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med potatis och brunsås och lite cayennepeppar. Såg idag klart filmen jag såg igår och den var okey att se. Så efter detta fick jag i mig två koppa kaffe igen.

TRÄNING: Jaha inget idag igen.

ROMAN: Jaha kass natt igen så inget här heller idag.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling!

onsdag 5 juni 2024

Onsdag 5/6-2024 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och låg hela natten med blodtrycksmätaren igång sov inatt igen fyra timmar igen så till 3:00 så kunde jag inte somna om igen. Så låg sedan till 8:00 då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten och sedan väntade jag på att klockan skulle slå 12:00 och när den gjorde detta så fick jag på mig och gick sedan till närhälsan igen. Och ja jag har för högt blodtryck och läkaren kommer kontakta mig om ett par dagar hoppas jag. Så sedan gick jag  hem och la ner träningen idag efter andra dagen med kass sömn så la jag ner idag. Fick igång middagen till 16:00 idag och såg en film som jag inte såg klart idag ser en annan dag. Så efter detta fick jag i mig tre koppar kaffe tog en igår.

TRÄNING: Ja andra kassa natten och idag la jag ner.

ROMAN: Ja om allt vill sig så kör jag igen tills imonn.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling!

tisdag 4 juni 2024

Tisdag 4/6-2024 19:59

DAG: Jaha inatt sov jag illa sov fyra timmar inatt grannen satte igång att väsnas just som jag skulle lägga mig och sedan var det kört och så satte han igång att snarka med. Så sedan kom jag igång idag till sju tiden kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så sedan väntade jag på att klockan skulle slå tolv och sedan till 12:20 tiden stack jag till närhälsan och fick på mig blodtrycksmätaren skall ha på hela dan idag och sedan ta bort till ett tiden imonn. Och ja jag har högt blodtryck låg på 178 och det är högt nu med. Så jag kommer nog få ta tabletter för jag röker inte och tar inte alkohol heller så då är det bara tabletter som gäller för mig suck och så måste jag köpa en mätare med kommer gå på en tusing eller nått sånt. Så på vägen hem stack jag in på ICA för att handla lite sedan hem igen. Just nu tar mätaren var tjugonde minut men till 22:00 tar den varje timme sedan. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med potatis och brunsås och såg en film som jag hade sett innan men såg en gång till. Så efter detta fick jag i mig två koppar nä en kopp kaffe idag.

TRÄNING: Jaha har inte packat idag för  jag skall till närhälsan till ett tiden sedan hem igen och så till gymmet packar imonn.

ROMAN: Jaha inget idag och inte heller imonn men sedan till torsdag hoppas jag komma igen med mera då.

MUSIK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling!

måndag 3 juni 2024

Måndag 3/6-2024 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och äntligen en okey natt trotts att grannen var uppe och pratade så sov jag okey inatt. Kom igång idag till 6:30 kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen till 11:00 idag men tappade farten idag och gick över till att spela spel i stället och det gick bra idag på den fronten. Så sedan till 15:00 så stack jag till gymmet och sedan hem igen. Fick igång middagen och såg idag ett avsnitt ja sista avsnittet av serien. Nu vet jag inte vad jag skall se men det vet jag tills  imonn igen hoppas jag i alla fall. Jo så fick jag i mig två koppar kaffe igen idag.

TRÄNING: Jaha körde idag och det gick så där idag jag fick allt gjort sedan gick jag igen men idag så stoppade löpbandet och jag la ner och gick hem.

ROMAN: Jaha fick ett svar på romanen och de sa att de ville ge ut den men detta var ett förlag där man betalar själv och jag fick maila ett par gånger för han sket i vad jag sa. Men nu väntar jag igen tills tre veckor har gått och så för jag fösta svaret så får vi se vad de säger om det. Så körde jag på nygamla romanen idag igen och det gick bra även om jag la ner efter ett tag idag. Men vi skall se vad de säger om den men jag tror inte att de vill ändå tror jag har fel och den är inte så bra som John Avide och då inte heller vill de publicera den heller. Men vi får se vad de säger om det. Tummarna tack.

MUSIK: Nä inget här idag heller.

Jag säger Tjingeling!

söndag 2 juni 2024

Söndag 2/6-2024 19:31

DAG: Jaha till natt igen då ja  och en små kass natt igen somnade inte när jag ville igår natt och kom igång idag till 8:00 då mobilen ringde kom sedan ur sängen till 8:30 fick i mig frukosten och så la jag mig igen. Idag låg jag till 12:00 tiden då jag kom upp och fick igång romanen idag i alla fall. Körde idag till 13:00 då jag gick igång med träningsmaten gjorde den idag och sedan har jag spelat nya spelet ett par gånger och sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kebab med pommes och såg en serie idag när jag åt. Sedan spelade jag mer av nya spelet och då gick det bra igen.

TRÄNING: Jaha packade väskan idag och jag kör igen tills imonn om jag inte sover kasst då vill säga vi hoppas inte på detta.

ROMAN: Jaha gick igång med andra romanen idag och jag vet inte längre om den jag skickade in är så bra längre men jag hoppas på att den är lika bra som John Ajvide så får vi se hur det går med det.

MUSIK: Jaha inget idag heller.

Jag säger Tjingeling!

lördag 1 juni 2024

Lördag 1/6-2024 19:56

DAG: Jaha till natt igen då ja somnade lite sent igår men sov okey men bara till klockan fem idag. Låg sedan vaken till 7:00 då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag efter detta men låg till 11:00 och så upp för att skriva ut nya romanen sedan la jag mig igen och låg till 13:00 idag och då satte jag igång att spela ett spel jag köpte igår Islets och det var okey att spela idag gjorde ett par gånger idag faktiskt och sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg ett och ett halvt avsnitt av samma serie idag. Ja efter detta fick jag i mig två koppar kaffe igen. Och idag igen ett äpple ja mer? Nä!

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Jaha fick en utskrift idag men inte mer idag eftersom jag vaknade så tidigt igen.

MUSIK: Jaha inget här idag igen.

Jag säger Tjingeling!