torsdag 9 augusti 2018

Torsdag 9/8-2018 19:47

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen hade hoppats på att det skulle bli bättre men inte heller. Kom ur sängen till 11:20 tiden fick i mig frukosten och så tabletterna. Så sedan gjorde jag inte nått på hela dagen jo jag såg filmen från ZBrush idag innan jag stack till träningen. Men jag måste nog se den igen för det var rätt mycket att ta in. Så efter detta stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen igen och gick igång med middagen. Så såg en serie när jag åt idag igen och var klar till 19:30 då mobilen ringde och det var dags för blogg. Jag satte igång kaffet och gick igång med bloggen. Så mer? Jo jag har chans på 800000 idag ser när jag kollar mailen så vann jag så ser ni detta på Twitter. Så mer? Nä jag kommer inte på mer att säga idag men jag hoppas att nätterna går tillbaks igen till det de var innan jag stack till min släkting för nu är de kassa hela tiden. Så mer? Nä kommer inte på mer att säga idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja hela veckan har varit kass sömn och idag gjorde jag inte alla övningar utan gick hem istället. Får hoppas att det blir bättre tills imonn.

ROMAN: Ja det är väldigt länge sedan jag gjorde nått på denna punkt men jag hoppas jag sover inatt så kör jag imonn.

TECKNING: Ja har sett alla tio avsnitten men jag kan erkänna att jag inte kommer ihåg allt idag får se ett par gånger till så kan jag nog komma ihåg så jag kan köra till söndag igen.

MUSIK: Ja om jag har vunnit idag så kör jag igen till måndag på denna punkt. Annars får jag avvakta lite till.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: