söndag 19 augusti 2018

Söndag 19/8-2018 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt sov under en timme rem inatt och var seg när jag kom ur sängen idag. Klockan var 11:20 när jag kom ur sängen och fick i mig frukosten. Så sedan var klockan 13:00 när jag var klar med dammsugningen och gick igång med teckningen. Körde den idag fram till 15:00 tiden då jag gav upp för dagen. Gick igång med middagen hade idag fläsk och mos gott mos. Såg en serie när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Och det är allt jag har gjort idag. Men jag var seg så det tog länge innan jag kom igång idag. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn kan bara hoppas att jag sover inatt.

ROMAN: Ja sover jag inatt så kör jag igen tills imonn.

TECKNING: Ja idag gick jag igång med mitt projekt och det gick inte så bra men sedan så fick jag ändå till det. Mer än halva tiden gick till att försöka få det rätt. Det går att flytta bilden ja objektet och sedan att få till det rakt igen tog en evighet att göra och jag är inte säker på att jag kan det än. När de gör det på videon går det snabbt och det är inte lätt att göra sedan om det. Jag tippar på att jag har tagit 70% av tiden idag till att få objektet rakt igen. Så det blev inte så mycket gjort idag sedan skall man också fixa upplösningen på leran och det tog resten av tiden att göra det. Så det tar tid att göra för mig. Och jag hade inget att lägga upp idag för jag fick knappt nått gjort idag jo lite men inte mycket.

MUSIK: Ja jag vann inte nått idag heller ja igår men ser idag kanske ett par tusen men jag tror inte det. Så inget på denna punkt idag heller.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: