tisdag 21 augusti 2018

Tisdag 21/8-2018 19:45

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt inatt men jag skulle upp idag till tio för att ta ett samtal men till elva sa de att de ringer till ett. Så jag kom upp idag till nio tiden och låg sedan vaken till elva innan jag kom upp och fick i mig frukosten och så till ett ringde de och kollade mobilen och det tog en timme sedan var det klart. Så det var inte fel men den fungerade inte som jag trodde inte heller som hon trodde. Så sedan till två tiden nä det var nog till 14:30 tiden så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så mer? En kass dag idag sov inatt men det var för att jag skulle upp kasst fick en 20 minuter rem inatt så en kass natt där med. Så mer? Ja mer det kommer mer till teckningen som kom idag men mer om detta nedan. Så mer? Nä kan inte komma på mer idag ses igen tills imonn. Jo jag har chans på 1,1 miljard idag men jag tror inte jag vinner så mycket jag är nöjd med 5-6 mille som jag också kan vinna. De ringer till nio tiden ja där omkring så ni vet idag på Twitter om det gav nått jag tror inte på högsta vinst men kanske lite.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag sover bättre till torsdag så jag kan köra allt igen och förhoppningsvis också stretchen med igen är ett tag sedan nu.

ROMAN: Nä inget idag heller.

TECKNING: Ja idag fick jag nya brevet och jag kommer inte göra övningen för jag har inte pengar till att köpa idag men en dag då jag har så gör jag den. Så till söndag kör jag 3D programmet igen kanske det kommer upp något på bloggen då om jag får till det.

MUSIK: Ja om jag vinner idag så kommer jag köra igen på denna punkt.

Så mer? Jo jag fick i mig middagen med idag jag hade fläsk och löksås och såg en serie när jag åt idag. Nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: