söndag 26 augusti 2018

Söndag 26/8-2018 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt sov en och en halv timme rem inatt och detta trotts att jag var uppe många gånger på toan. Dricker för mycket igen. Så kom ur sängen till 11:30 tiden och fick i mig frukosten och så sedan till tolv tiden ringde morsan och jag kom igång med dammsugningen till ett tiden eller där efter. Så klockan var nog två innan jag kom igång med teckningen idag körde till 15:00 idag och jag fick tillslut en film att lägga upp men det tog emot det gick inte alls som jag ville idag men jag fick till det tillslut ändå skall lägga upp den idag här på teckning. Så sedan gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg nästa avsnitt på bron. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med efter middagen. Så pillade jag lite till med wacom brädan och fick till så jag kan förstora verktyget med ringen. Det är svårt att få rätt film för att se hur det går till men jag kom på hur jag skulle skriva sökningen och då hittade jag rätt. Det är ett speciellt sätt att göra för att det skall fungera såg det idag. Så mer? Jo jag har chans på 900000 idag men bara en chans men jag hoppas att det är jag. Ni ser på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan men inte lagt fram kläder ännu skall göra detta nu efter bloggen. Sedan är jag redo för att köra igen kan då hoppas att jag sover inatt bara.

ROMAN: Ja vi håller tummarna för att jag sover inatt så kör jag igen imonn.

TECKNING: Ja idag fick jag till en film som jag skall lägga upp här och nu men först skall jag berätta lite. Det tog mer än halva tiden att göra rätt och sedan halva anda tiden för att få inspelningsprogrammet att fungera med. Och jag skall säga att jag har bara från en sida man skall ha från tre sidor för att det skall bli bra eftersom det är 3D så skall det vara tre sidor. Och idag la jag till bakkroppen och lite till men som jag sa så tar det en illa tid att få det rätt sedan lite lång tid att få inspelningsprogrammet att fungera med första gången jag spelar in med detta. Men här kommer filmen. Okey nu har jag hållit på med att få in videon ett bra tag och det går inte så jag får ta den en annan dag. Det är något fel på mitt blogg program så det går inte att ladda upp den. Men jag skall försöka lägga in länken ändå. https://youtu.be/Ic-el6dW_yk vet inte om detta fungerar men ni kan testa och klicka och se om det går skall testa med men jag tror inte jag kan förrän efter jag publicerat det.

MUSIK: Ja jag går igång igen om jag vann igår ser idag ni ser på Twitter om det gav nått.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: