onsdag 15 augusti 2018

Onsdag 15/8-2018 19:41

DAG: Jaha till natt igen och inatt sov jag bra men var ändå seg när jag vaknade idag. Inatt sov jag 2 timmar rem men som jag sa var jag seg och fick i mig frukosten och så la jag mig igen. Och jag har inte gjort nått idag på hela dagen en skit dag. Så spelade lite spel som jag hade spelat innan men det är rätt roligt ett pusselspel inte tre i rad utan pussel med ökad svårighet. Så mer? Jag skall ta och ringa morsan imonn innan jag sticker till träningen. Höra vad de skall göra åt hennes problem om de har gjort nått ännu. Så mer? Har inte gjort nått idag jo jag var ute och handlade idag till två tiden eller om det var halv tre. Köpte lite sedan hem igen. Jo jag har läst med nya King ja ny men den är ny för mig Väckelse som jag gick igång med idag läste ett par kapitel innan jag gav upp. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har inte packat för imonn men skall göra detta nu efter bloggen. Så hoppas jag att jag sover så jag är pigg när jag kör har varit kasst med detta ett tag nu. Men sover jag en och en halv inatt så kör jag allt imonn. Vi hoppas på det.

ROMAN: Jaha skulle ha kört idag men inte heller. Jag känner mig pigg när jag vaknar men sedan så försvinner det och jag blir trött igen. Men tills imonn så kör jag igen hoppas jag.

TECKNING: Ja inget brev idag så kommer det inte ett nytt brev så kör jag till söndag med mitt projekt som jag gick igång med till förra söndagen.

MUISK: Ja jag kan ha vunnit lite idag ser det när jag kollar mailen idag ni ser på Twitter idag om det gav nått.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: