tisdag 14 augusti 2018

Tisdag 14/8-2018 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och igår var grannen upp och såg på teven till ett tiden glömde säga det igår men ändå sov jag rätt okey igår. Men inte idag jag sov 42 minuter rem inatt och vaknade till sju tiden först sedan till nio tiden sedan. Och var rätt seg idag men inte så seg som igår och då sov jag bättre igår än idag. Jag kan inte förstå varför jag sover kasst en dag och är pigg och en annan dag sover jag kasst och är seg eller sover bra och är ändå seg. Jag hoppas jag kan komma på vad det är så jag kan vara pigg varje dag. Så till dagen kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten och sedan tabletterna med. Så sedan har jag inte gjort mycket idag jag har pillat lite med 3D programmet och det gick bra mer om detta nedan. Så sedan till tre tiden gick jag igång med middagen hade idag korv och stripes och såg en serie när jag åt idag. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så pillade jag lite till med programmet och jag har kommit på rätt mycket med det idag. Så mer? Jo idag kan jag vinna så jag hoppas att ni håller tummarna för mig idag så ser ni på Twitter idag om jag vann stort annars tills imonn om det inte var över millen. Så mer? Idag när jag vaknade först gången tänkte jag idag kan jag köra romanen men andra gången jag vaknade så var jag seg igen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag kör igen till torsdag så jag hoppas att jag sover till den natten.

ROMAN: Nä inget idag heller men jag sover ändå lite bättre än innan så jag hoppas att det blir lite bättre och bättre så jag tillslut sover okey igen då kör jag igen.

TECKNING: Ja körde idag och kollade en sak och det var som jag trodde så jag har kommit på mer idag igen. Det är inte lätt när man inte vet hur man gör och så gör man fel och så blir allt fel men idag kom jag på att jag kunde trycka ta bort och ta bort det jag hade gjort så jag kommer på mer och mer med tiden jag pillar.

MUSIK: Ja om jag vinner idag så kör jag igen till nästa vecka men då måste jag vinna med.

Jo en sak gjorde jag idag och det var att pilla med mobil skyddet det gjorde ett fel så jag gick upp på chatt och fick det fixat hoppas jag ser detta imonn när jag vaknar om felet är borta det hoppas jag att det är. Så nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: