måndag 20 augusti 2018

Måndag 20/8-2018 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt vaknade till sju tiden och kunde sedan inte somna om igen. Kollade mobilen och jag sov 32 minuter rem inatt. Så men jag låg kvar till 11:00 idag och fick i mig frukosten och sedan tabletterna. Så sedan väntade jag på att klockan skulle slå ett då det var dags för mig att ta mig till läkarcentralen och ta blod prov kostade 50 idag. Så sedan stack jag hem och till tre tiden stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Hade idag köttfärssås och spagetti och såg en serie när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe ja en mugg kaffe inte en kopp. Så mer? Nä kommer inte på mer idag än detta kass natt och kass dag idag brukar bli så efter kass natt så jag är van.

TRÄNING: Ja körde idag och jag tappade orken idag när jag körde bröst och la ner. Men annars gjorde jag allt idag ja inte stretchen som vanligt.

ROMAN: Ja vi får hoppas på sömn inatt så kör jag imonn.

TECKNING: Ja har inte fått brevet ännu och det är lite konstigt för jag brukar få det till den 15é nu är det den 20 och det har inte kommit ännu?

MUISK: Ja om jag fick pengar så kanske jag kan köra här igen.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: