lördag 18 augusti 2018

Lördag 18/8-2018 19:54

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt men jag var ändå trött idag när jag kom ur sängen. Kom ur sängen till elva och trettio tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med att skriva idag. Men jag tappade farten idag och la ner till tre tiden. Så jag gick igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en serie när jag åt idag. Så sedan har jag inte gjort nått idag glott lite på Youtube men inte mer en slö dag idag. Så mer? Jag hoppas att jag har vunnit lite idag ser det när jag kollar mailen. Så ni får veta på Twitter idag om det gav nått. Så mer? En rätt kass dag trotts att jag sov rätt okey inatt men som jag säger en dag gör ingen nytta måste ha mer än en. Så mer? Nä kommer inte på mer idag jo jag satte mig idag och läste lite ur nya King skall göra varje dag nu så jag kan skriva bättre sedan.

TRÄNING: Ja jag hoppade stretchen idag igen hade inte lust var rätt pigg men sedan blev jag trött igen.

ROMAN: Ja kom igång idag men så tappade jag farten sedan igen. Jag hade redan skrivit om det såg jag och då tappade jag farten och la ner. Det är så om jag inte skriver på ett tag så glömmer jag vad jag har gjort och det gör jag även om jag skriver hela tiden. Jag har tappat närminnet och även långtids minnet för att jag sover kasst.

TECKNING: Ja jag hoppas att jag sover inatt så jag är så pigg som möjligt imonn när jag kör igen. Så skall jag lägga upp lite på bloggen hur det gick om jag kan vill säga. Jag kan lite men jag kanske behöver mycket om jag skall få till det imonn. Vi får se hur det går och imonn kanske jag lägger upp lite på bloggen från 3D programmet om det går bra. Jag har inte en 3D bild så jag får göra för hand och utan mall så vi får se om det blir bra eller inte.

MUSIK: Ja om jag vann igår så kan jag köpa lite och då kan jag gå igång igen med denna punkt ser det idag på Twitter om det gav nått.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: