torsdag 2 augusti 2018

Torsdag 2/8-2018 20:12

DAG: Jaha en kass natt igen hade hoppats att jag skulle sova lite bättre men inte heller. Kom ur sängen till 10:30 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag trotts att jag sov illa. Körde den till 14:30 tiden och till tre stack jag till träningen. Sedan hem igen och hoppade stretchen idag och packade för imonn. Så gick igång med middagen och såg en serie när jag åt idag och så fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag spelade ett spel som jag redan hade spelat men inte tagit allt i så jag körde idag. Ja mer? Sticker imonn till 11:20 tiden sedan skall jag åka buss hela dan. Jag kanske lägger en rad med mobilen de dagarna jag är borta men jag är inte helt säker på det men kanske kort blogg. Så mer? Nä jag kommer inte på mer att säga idag så jag säger hej för idag ses kanske imonn då med en kort blogg kanske.

TRÄNING: Ja körde allt idag men hoppade stretchen idag kör igen till måndag men till söndag kommer jag hem till fyra tiden och då skall jag göra träningsmaten och sedan till åtta skall jag göra tvätten som jag kommer ta upp till 22:30 tiden så jag kommer i säng någorlunda i tid.

ROMAN: Ja jag körde idag trotts kass natt men jag kände mig rätt okey och så körde jag idag. Kom på rätt mycket idag men att göra till nästa omgång.

TECKNING: Ja nästa söndag så skall jag köra lite 3D är tanken får se hur det blir och kanske lägger jag upp en blid på bloggen om jag hinner då. Ja nästa söndag alltså.

MUSIK: Ja jag kan ha vunnit idag ja igår men ser det idag. Då kommer jag gå igång igen med denna punkt men vi får se hur det blir med det ni ser på Twitter idag om det gav nått.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: