tisdag 7 augusti 2018

Tisdag 7/8-2018 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov 28 rem och vaknade till 10:00 men låg ända till 11:30 innan jag gick upp och fick i mig frukosten. Så efter detta så gjorde jag inte nått idag. Jag gick igång med middagen till tre tiden hade idag korv och pommes och såg en serie på teven. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag igång att spela lite på ett gammat spel men jag dog så ja la ner. Så mer? Jo jag gick igång att se en ny serie när jag var hos min släkting bron skall se alla på Netflix så kommer det nog mer men det har inte kommit upp på Netflix ännu. Men det kommer mer såg det på svt play att det har kommit fler av den. Så mer? Men idag såg jag en annan som jag började på för ett tag sedan. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag en kort blogg idag tror jag visst. Men det var en kass natt så blir det en kass dag med. Kommer igen imonn med mera då. Och då sover jag förhoppningsvis bättre med.

TRÄNING: Ja nu kör jag igen till torsdag så jag hoppas att jag sover till denna dagen. Var kasst till måndag men jag hoppas att det blir bättre till torsdag.

ROMAN: Ja blev inte nått idag på denna punkt men jag hoppas jag kommer igen tills imonn.

TECKNING: Har kollat lite på nya programmet och det går att uppgradera nu men det kostar 1600 och det har jag inte. Men jag går igenom hur man gör så förhoppningsvis till söndag så kan jag nog för att göra.

MUSIK: Ja om jag vinner idag så kommer jag nog igång med denna punkt med ni ser på Twitter om det gav nått. Just nu ligger det på 775 mille så ja tack.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile Håller på att spela in lite musik i Nero programmen jag köpte för ett tag sedan. Det är från radio till MP3 vet inte om detta är lagligt men jag tror det.

Inga kommentarer: