onsdag 29 augusti 2018

Onsdag 29/8-2018 19:53

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt inatt och när jag kom upp idag så la jag ner allt och gjorde inte nått. Så till tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg ett avsnitt av bron men redan till tolv tiden gick jag igång med ett avsnitt så jag såg två idag och så gick jag igång med middagen och så såg jag sista avsnittet nä första på nya säsongen 2 avsnitt 1. Så mer? Jo jag vann inte nått idag ja igår såg det idag när jag kollade en grej så såg jag att jag inte vann nått. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag en kass dag idag men jag kommer igen tills imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn. Kan bara hoppas att jag sover inatt. Vi hoppas på det.

ROMAN: Nä inget idag.

TECKNING: Ja kör igen till söndag så får vi se om jag lägger upp nått men det går inte att lägga upp på bloggen är nog en bugg. Och om jag lägger upp via länk så ser ingen det alls jag vet inte varför men ingen ser på länken. Men vi får se tills söndag hur jag gör.

MUSIK: Ja ingen vinst idag men jag har fler chanser till veckan som går.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: