torsdag 16 augusti 2018

Torsdag 16/8-2018 19:56

DAG: Jaha idag är jag sen för jag uppdaterade mitt målningsprogram. Så mer? Jo idag sov jag okey en och en halv timme rem men var seg så jag gjorde inte nått idag på hela dagen. Jo till tre stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag igen och gick igång med middagen. Hade idag köttbullar och mos gott mos. Såg en serie när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo morsan ringde idag till ett tiden tror jag att det var. Hon var hemma igen men hade lite ont ännu. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag. Jo jag har chans på 918000 idag ser när jag kollar mailen idag så jag hoppas att det är två mail idag på den adressen ett vanligt och ett med utbetalning på. Så ni ser på Twitter idag om det gav nått. Så mer? Jo jag spelade Hook idag igen är ett tag sedan jag spelade detta men jag tog alla 50 nivåerna idag på en dag. Så mer? Nä kommer inte på mer att säga så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag gjorde jag allt men jag hoppade stretchen igen men jag gjorde benstretchen i alla fall och det gick bra trotts att det var länge sedan jag gjorde den.

ROMAN: Nä det vill sig inte jag sover inte som jag vill och då kan jag inte skriva heller. Men det går rätt bra så jag hoppas att det blir bättre sedan om jag bara håller i.

TECKNING: Ja har inte fått nått brev ännu men det kan komma imonn tror jag för det brukar komma runt den 15é och det är det nu. Men om jag inte får så kör jag 3D programmet till söndag.

MUSIK: Ja om jag vann igår så kommer jag köra sången igen men vi får se idag hur det gick.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: