söndag 12 augusti 2018

Söndag 12/8-2018 19:31

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt men jag var seg när jag vaknade idag. Jag fick i mig en ägg och bacon frukost idag. Sedan la jag mig igen låg till 13:00 innan jag gick igång med dammsugningen. Så sedan till två tiden gick jag igång med teckningen. Körde den idag fram till tre tiden men idag gick det inte bra och jag gjorde nästa inte nått på hela tiden. Det är inte ett lätt program att göra med. Så till tre gick jag igång med middagen hade idag kotlett med ris och pepparsås och såg först en film som var kass sedan en serie som jag inte hann se slutet på idag. Och så fick jag i mig en kopp kaffe och så pillade jag med programmet igen och kom då på det jag skulle ha kommit på innan. Så mer? Jo jag läste ut boken jag fick låna av min granne med. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag kommer igen tills imonn. En okey dag trotts lite kass natt igen men jag hoppas att jag sover bättre nu så jag kan köra igång med romanen igen.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för att köra imonn.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag sover så jag är pigg imonn men jag vet inte hur jag skall göra ibland sover jag kort tid och är pigg och ibland sover jag låg tid och är trött. Jag har inte kommit på vad det är som gör att jag är pigg eller inte.

TECKNING: Ja jag gick igång idag med att teckna bilden jag skall göra och så skulle jag då göra en sak och det gick inte alls jag spenderade två timmar med att försöka komma på hur jag skulle göra och jag kom inte på det så jag la ner. Sedan kom jag på det och så gjorde jag en sak till och nu vet jag hur jag skall göra men jag måste se lite till på video för att klara allt. Problemet är att jag inte vet var i videon det finns det jag vill ha och det var tio videor att se. Jag skall lära mig att ända position på leran sedan skall jag gå igång. Till söndag om jag inte får nytt brev för då gör jag det innan.

MUISK: Ja jag har en chans för att vinna 900000 och då kör jag igång med denna punkt igen. Ni ser på Twitter om jag vann idag annars så kör jag igen när jag vinner lite eller inte kan sova mer.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile

Inga kommentarer: