fredag 10 augusti 2018

Fredag 10/8-2018 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt inatt sov över två timmar rem och var seg som fan när jag vaknade idag. Som jag har sagt innan så räcker det inte med en dag måste vara mer. Så jag hoppas att jag sover inatt med så skall jag nog komma igång igen med romanen. Så har spelat lite idag men jag kommer ingen varit idag så jag la ner. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till halv fyra tiden jag gick igång med en film till tre tiden och satt sedan till halv fyra innan jag gick igång med middagen hade idag pepparbiff och pepparsås och såg sedan filmen. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag lite till idag skall ha 42 men har nu 40 men jag tror jag lägger ner orkar inte hålla på mer med detta. Så mer? Jo jag såg inferno med Tom Hanks var okey men jag visste med en gång att tjejen var skurk det var upplagt för det och jag blev lite besviken när jag hade rätt. Så mer? Jo jag fick i mig två kaffe idag hade inte tagit på den mörka tre dagar så jag fick ta mer nu. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha kör igen till måndag nä jag skall se om jag inte kan köra till lördag med om jag sover så kör jag stretchen igen har hoppat ett tag nu.

ROMAN: Ja jag hoppas på bra tills imonn med så kör jag på denna punkt hoppas jag.

TECKNING: Ja skall köra till söndag så skall jag göra en teckning först sedan skall jag försöka göra en 3D får se hur det går då.

MUSIK: Ja om jag vann idag så kör jag igen till tisdag.

Så dagen är över och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile

Inga kommentarer: