onsdag 30 september 2015

Onsdag 30/9-2015 20:24

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt men vaknade tidigt igen idag. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen körde den idag fram till 14:00 efter detta så stack jag till ICA för att handla lite sedan ett paket och så hem igen. Så efter detta så har jag inte gjort mer idag. Så mer? Jo jag har gjort mina övningar idag till 18:00 tiden. Men innan så satte jag mig och läste lite ut stalker igen. Så mer? En kort dag idag men efter att jag kom hem så har jag inte gjort nått idag. Jo jag stannade på bokhandeln och köpte papper gick på 345 och så behöver jag toner med men det går på 800 och det har jag inte nu för jag skall köpa dator och jag tar inte där ifrån måste ha allt där. Men jag tror jag kan vänta att köpa till nästa månad. Kollade priser idag och det är billigast att köpa på HPs hemsida. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja gjorde lite fel idag och fick lite ont men det gick bort när jag gjorde övningarna vid sex tiden. Så skall packa väskan idag med så den är klar tills imonn.

ROMAN: Ja idag blev jag klar med omgång tre eller vad det fyra jag har skrivit ut och skall imonn gå igång med att läsa. Det blev under tre hundra sidor 293 tror jag att det var men så gör jag lite till och kommer nog över 300 hoppas på 350 så är det okey men vi får se hur det går.

Så slut för idag och tack för idag så ses vi igen imonn. Jo det är lotto idag men kommer nog inte se innan söndag om mail är kasst ännu men ni kan hålla tummarna idag så återkommer jag om eventuell vinst. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: