torsdag 3 september 2015

Torsdag 3/9-2015 20:23

DAG: Jaha till natt och en jävlig kass sådan inatt vaknade ett otal gånger under natten det brukar inte hända när jag tar starktablett. Men inatt så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen då var klockan 12:30. Så körde den idag fram till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen och sedan hem igen. Så sedan fick jag i mig middagen och såg lite på teven men idag var jag tidig så det var inte mycket att se idag. Så mer? Kass natt och en halv kass dag idag men det tar jag igen tills imonn. Tror inte jag har mer att säga idag jo det var lotto igår men fick inget mail de har problem med det på svenska spel får se om det kommer idag. Blev det någon vinst så får ni reda på detta via twitter idag eller imonn på bloggen om det inte gav nått.

TRÄNING: Jaha körde idag trotts kass natt men jag fick ont i ryggen idag igen och nu vet jag vad det är som göra att det gör ont. Jag kör baksidan ben efter det så gör det ont. Jag skall köra smörj fram till måndag så får vi se om det ger upp. Jag trodde att det skulle ge upp snart men så är inte fallet. Kanske så hoppar jag den övningen till nästa torsdag om jag har ont då. Men jag hoppas att det ger upp tills dess. Annars är det något allt fel med ryggen hoppas inte det.

ROMAN: Ja missade första halvtimmen idag men jag körde på och det gick bra. Kör igen imonn sedan skall jag ut och handla lite träningsmat vad det nu blir. Det var gott med kyckling men vet inte om jag har råd att köpa det igen. Vi får se vad det blir tills fredag.

Så nog för idag och tack för idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: