fredag 11 september 2015

Fredag 11/9-2015 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt kom ur sängen till halv elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan så väntade jag på att klockan skulle slå tolv. När den gjorde det så stack jag ner med tvätten. Sedan upp igen och väntade på att klockan skulle slå ett så jag kunde hänga upp tvätten. Så gjorde det och sedan upp igen och så kom jag på att jag skulle få mobilen idag eller igår. Så jag slog en signal och den hade kommit idag så jag stack och hämtade den och på vägen hem så gick jag in på ICA för att handla lite. Så sedan hem igen och fick igång mobilen och satte den på uppdatering av apparna det tog länge för jag har rätt många. Så sedan glömde jag idag att skanna datorerna skall göra det imonn. Så mer? Jag har installerat alla appar men inte loggat in på alla idag gör det imonn om jag hinner eller till söndag om jag inte hinner innan. Så mer? Jo jag fick mail igen från svenska spel så de har fått igång mailen igen. Men jag vann inte nått som vanligt. Så mer? Jo till fyra tiden så fick jag upp tvätten och så gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med stripes för det finns inte något allt på ICA vet inte varför men det finns inte nu.  Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja imonn så skall jag köra armhävningar iallafall. Om allt går som jag vill så kör jag också stretchen men vi får se hur det går imonn.

ROMAN: Ja jag kör imonn om allt går som jag vill.

Så en bra dag idag trotts att jag glömde att skanna datorerna idag. Fick igen mobilen och det var fel på mikrofonen och lite till så en okey dag idag. Så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: