onsdag 9 september 2015

Onsdag 9/9-2015 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och den var så där och när klockan ringde till sju tiden så flög jag upp och ringde. Idag prickade jag lite bättre man måste ringa prick sju om man skall ha en chans att få tid. Idag så ringde de tillbaks till 08:15 och då fanns tid och jag fick tid till 10:30 så jag kunde inte somna om igen. Till tio i gick jag och sedan tog jag ut lite pengar till sedan stack jag till centralen och fick prata med läkaren. Det blir röntgen om en månade nått sådan innan dess så skall jag till sjukgymnasten det sa hon idag brukar inte göra det men idag så. Skall dit till den 23 och så får vi se vad de kan göra men jag skall inte hålla upp med träningen som jag trodde och jag fick inte starkare tabletter heller. Så vi får se vad som händer med detta men det tog inte snabbt slut det kommer ta tid och jag får nog hålla upp med en övning men vi får se hur det går med det. Så sedan drog jag till ICA för att handla lite men idag när jag var tidig så fanns knappt nått brukar inte gå så tidigt men så idag. Men jag får köpa en annan dag detta. Så sedan hem och så satte jag igång med romanen men tappade farten idag så jag la ner till 13:30 tiden och satte igång att spela spelet höll på en timme eller lite till. Så nu kom jag på hur jag skulle göra jag gick in i inställningar men där fanns det inte kom på det idag så nu kommer jag kunna köra igen det var upplösningen som gjorde att det kraschade jag trodde att kortet skulle lösa det själv men det gjorde det inte. Men nu kan jag köra igen och alla problem är borta. Så mer? Ja mer? Jo jag gick igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en serie när jag åt. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste ett tag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan och är redo att köra imonn. Men jag tror att jag hoppar baksidan ben imonn det är den som gör mest ont efter. Så hoppas jag att sjukgymnasten kan ge mig nått istället för denna övning.

ROMAN: Ja körde lite idag men tappade farten och la ner tillslut. Jag tar igen det tills imonn. Hoppas bara jag sover så skall det nog gå bra.

Så dagen var okey trotts tidig morgon och jag hoppas att jag kan lösa rygg problemen snabbt. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: