fredag 18 september 2015

Fredag 18/9-2015 20:24

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt vaknade redan till sex tiden och sov sedan inte mer idag. Kom ur sängen till tio tiden och fick inte i mig frukosten idag. För jag skulle ta prov på fastande mage idag. Så till elva tiden så stack jag och tog dem sedan stannade jag i ICA och fick med mig en tårta som jag fick gratis för idag fyller jag år. 50 Har det blitt och nu är det bara nerförsbacke kvar hela vägen in i mål. Jag har inga bromsar ingen ratt men det går undan nu hela vägen är nerförsbacke. Full fart sparar tid. Så nu är det bara att gasa och köra. Men jag känner mig inte så gammal även om jag är det. Så mer? Jo jag kom hem och så satte jag igång att köra lite på romanen idag, men det gick så där idag efter kass natt. Så jag la ner till 13:30 idag efter detta så väntade jag på att klockan skulle slå tre för det var då de skulle åka. Min lilla mamma och pappa de kom till 15:45 tiden och sedan stack jag ut och köpte lite kina. Så åt vi detta och sedan en kopp kaffe och så tårta på det. Har lite kvar tills imonn en vårrulle och en soppa tar det imonn. Så mer? Nä kommer inte på mer idag och en bra dag till ända så jag säger hej för idag. Ses igen imonn.

TRÄNING: Ja vi får se imonn om jag kör stretchen hoppas det skall imonn göra träningsmaten och så skall jag skanna datorerna glömde det idag.

ROMAN: Ja efter kass natt så blev det iallafall en timme och det får jag vara nöjd med efter kass natt. Tar igen det imonn hoppas jag.

Så min dag är till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: