lördag 12 september 2015

Lördag 12/9-2015 20:19

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt vaknade till elva tiden och fick i mig frukosten sedan skulle jag då gå igång med romanen. Men idag fastnade jag lite på telefonen så jag kom inte igång som jag skulle. Men till 12:30 så körde jag igång. Höll på idag fram till 14:00 då jag fick sticka till ICA för att handla lite. Sedan hem igen och hoppade stretchen idag för jag var sen och jag höll på med mobilen idag och tänkte hoppar idag. Så sedan till efter fyra så gick jag igång med middagen. Jo jag körde skannern idag vid två tiden. Så hade idag kotletter med stripes och såg ett par serier när jag åt. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så pillade lite till med mobilen och fick till de sista grejorna nu är den som den var innan igen. Så mer? Nä inte mer idag jo idag kommer jag få se om jag vann nått på eurojackpoten ni får veta på twitter idag om det gav nått. Men mer kommer imonn.

TRÄNING: Ja idag hoppade jag stretchen och jag hade inte tid idag iallafall. Men till nästa vecka så hoppas jag att jag kan komma igång.

ROMAN: Ja körde idag men det gick lite trögt idag men jag pillade med mobilen med under tiden jag körde. Men okey idag på denna punkt.

Så slut och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: