söndag 27 september 2015

Söndag 27/9-2015 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och idag kom jag igång tidigt men kom inte ur sängen innan elva nä halv ett. Så jag låg länge idag innan jag fick tummen ur. Så skulle gå igång med frukosten men då fick jag ett samtal. Så efter detta så fick jag i mig frukosten och så satte jag igång med att dammsuga då var klockan redan två nått sånt. Så efter detta så stack jag ner med soporna och sedan så spelade jag lite på mobilen och så satte jag igång med middagen. Hade idag köttfärssås med spagetti och såg en film när jag åt. Så sedan fick jag ett samtal till och så fick jag i mig en kopp kaffe. Och så läste jag lite med. Så mer? En rätt kass dag idag kom upp sent och fick inte mycket gjort sedan heller. Men jag har inte så mycket att göra nu på söndagar heller. Så mer? Jo jag har lotto onsdag och lotto lördag att kolla upp och sedan skall jag köra igång nytt med. Så mer?

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo att köra tills imonn. Så får vi se vad sjukgymnasten säger sedan hur länge jag måste hålla upp på gymmet. Det är lite bättre men som jag sa innan så gör det ont i högersida från foten fram skadan och den vill inte läka nu. Men jag kanske får nya övningar så tar det inte så länge innan det är borta. Ni får veta tills tisdag kväll ja runt åtta tiden.

ROMAN: Ja inget gjort denna dag men imonn så kör jag igen som vanligt.

Så denna veckan är slut och jag är lite missnöjd med den men det är för skadan som jag inte är riktigt nöjd. Men nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: