tisdag 15 september 2015

Tisdag 15/9-2015 20:31

DAG: Jaha till natt igen och jag vet inte hur natten var inatt men tror att den var rätt kass. Vaknade till sex tiden och kunde sedan inte somna om igen kom ur sängen till lite efter tio tiden idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Men idag kom jag inte igång förrän till 12:30. Körde sedan fram till 14:00 då jag stack till ICA för att handla lite. Sedan hem igen och gick igång med middagen med en gång nästan idag. Hade idag kotletter med ris och såg en serie och sedan en till innan jag avslutade med en kopp kaffe. Så mer? Ja mer? Imonn skall jag ut en sväng och jag är säker på att det kommer regna hela dan imonn. Vilket inte är så bra för jag måste gå hem imonn. Pengarna på kortet är slut och jag har inte att fylla på. Ingen bra månad denna fick åka till stan två gånger för mobilen och sedan var pengarna slut. Så men jag har paraply så jag hoppas att det inte skvalar ner allt får hårt. Så mer? Jo jag satte mig och läste lite idag med efter kaffet. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag.

TRÄNING: Jaha till torsdag hoppas jag att jag kan köra stretchen och om jag har ont så skall jag ändå köra stretchen och inte hoppa den igen. Men jag får fort ont jag satt lite vid musikdatorn i helgen och det känns ännu så jag hoppas att jag får något som går fort att göra när jag skall till sjukgymnasten till nästa vecka.

ROMAN: Ja kom upp tidigt idag men ändå så missade jag tiden men jag kom till sista personen idag och skall köra till torsdag imonn går bort.

Så nog för idag ses igen imonn då det är lotto så jag räknar med era tummar imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: