tisdag 8 september 2015

Tisdag 8/9-2015 20:23

DAG: Jaha till natt igen då och en kass natt och vaknade ett antal gånger innan klockan ringde till sju tiden. Så kom upp och ringde fick tid till 08:20 vilket innebär att inga tiden är kvar. Och till 08:20 så ringde de och sa det. Skall försöka imonn med men får jag ingen tid då så måste jag beställa och det kommer nog ta en månad innan jag kommer in. Suck! Så imonn är det upp igen och jag är säker på att jag inte får tid imonn heller. Så mer? Jo jag la mig men kunde inte somna efter detta och kom ur sängen till tio tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med att skriva roman. Körde det idag fram till 14:00 då jag stack till apoteket och hämtade lite salva och sedan till ICA för att handla lite. Men när jag kom hem idag så såg jag att jag behövde mer får sticka imonn med. Så sedan är det pengar men kommer jag inte få tid så har jag pengar till det i slutet av månaden men om jag får så rinner 200 ut och då har jag 600 att leva på blir hårt men jag tror inte jag får tid så det är nog lugnt. Så mer? Jo till tre tiden så satte jag igång med middagen hade idag karréer med klyft och såg ett par serier när jag åt. Så efter detta så fick jag i mig lite kaffe och så satte jag mig och läste lite. Så mer? Jo jag har glömt att säga att jag la upp ny statistik den förste för Augusti 2015. Sedan tror jag att jag har löst problemet med spelet jag drog ner upplösningen en nivå jag hoppas att detta löser problemet. Min dator har inte riktigt rätt specs för att köra spelet så jag tror jag har löst det. Men hjälp av deras support ja spelets support alltså. Nä det var allt för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp vi får se hur det går om jag får tid så kanske jag håller upp med träningen ett tag men troligen får jag det inte och då kör jag lite lätt ett tag till. Vi får se imonn hur det går.

ROMAN: Ja körde idag och jag tror att jag kommer upp till 300 sidor i denna omgången det är en bit kvar men jag har rätt mycket kvar. Har kommit in på person fem sedan är det bara sexan kvar sedan.

Så nog för idag och tack för idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: