torsdag 10 september 2015

Torsdag 10/9-2015 20:16

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt kom ur sängen till tio i elva och fick i mig frukosten. Sedan till tolv så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Sedan stack jag till träningen, tränade sedan hem igen och så middag. Såg lite på teven med men inte på nått speciellt idag. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så nu sitter jag här. Mer då? Jo de har inte fått igång mail servicen på svenska spel ännu. Men man får på eurojackpot om detta ligger på ett annat system eller vad men det kommer i tid iallafall. Så mer? Ja mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn!

TRÄNING: Japp körde idag och det gick så där idag har haft ont idag och jag vet i fan men jag tror att det blir lite sämre med ryggen igen. Men jag tror inte det är för att jag gör något fel tror jag iallafall. Men till måndag så skall jag köra igen och då skall jag göra armhävningar och stretch för jag hoppade den idag. Så är det en vecka till innan jag kommer till sjukgymnasten suck.

ROMAN: Ja idag gick det bättre och jag körde mina två timmar idag. Imonn är det tvätt så jag gör inget på denna punkt imonn.

Så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: