måndag 14 september 2015

Måndag 14/9-2015 20:33

DAG: Jaha till natt igen och en rätt okey natt inatt vaknade till halv elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan körde jag igång med romanen till tolv körde den sedan fram till 13:00 då det var lunch och så igen från två till tre. Sedan stack jag till träningen sedan hem igen men hoppade stretchen idag. Så såg lite på teven när jag åt och satt alldeles för länge idag så jag har inte hunnit dricka upp kaffet ännu. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto men till denna veckan då smäller det till eller hur? Så mer? Nä inte mer idag kort blogg idag tror jag visst. Men en okey dag om det inte var för ryggen igen men till nästa vecka så får jag hjälp med den.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag inga problem så men när jag kom hem så kände jag av ryggen och bestämde mig för att lägga ner. Och egentligen så kunde jag ha kört stretchen och skitit i armhävningarna så jag skall göra detta tills torsdag om det gör ont igen.

ROMAN: Ja idag har jag en sida kvar på denna personen sedan går jag över till den sista och så skall jag läsa sedan. Men det är rätt många sidor kvar ännu.

Så nog för idag och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: