lördag 5 september 2015

Lördag 5/9-2015 20:22

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov inte bra alls fram till elva då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så till ett tiden så gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 15:00 och hoppade stretchen idag och gick igång med middagen. Hade idag korv och pommes och såg en serie på teven idag när jag åt. Har en film imonn att se och så skall jag spela lite var ett tag sedan nu. Det blir då Trine 3 som jag hoppas är lika bra som innan. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med och så satte jag mig och läste lite ur stalker med. Så skall se idag om jag får mail om eurojackpot eller om det med ligger nere. Tror jag fick det förra veckan kanske inte ligger på samma system. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja hoppade stretchen idag men skall köra tills måndag så hoppas jag att jag sover lite bättre med. Har haft många kassa nätter nu ett tag.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra även om jag missade tiden idag för jag kom upp sent och så pillade jag med datorn med så jag missade andra tiden med. Men det gick bra idag och jag kör igen till måndag.

Så slut för idag och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: