tisdag 29 september 2015

Tisdag 29/9-2015 20:24

DAG: Jaha till natt igen då  ja och en rätt okey natt även om jag vaknade tidigt idag. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Så efter detta så väntade jag på att klockan skulle slå ett då det var tid att sticka. Så jag stack till tio i och sedan fick jag kontakt med sjukgymnasten. Efter det så stack jag in på ICA för att handla lite. Sedan hem och fick ett samtal och så satte jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en serie som idag var sista avsnittet. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste lite. Så fick jag ett samtal till och sedan har jag legat på sängen. Så mer? Så mer? Ja imonn så kör jag romanen igen och sedan skall jag ut och klippa mig. Så mer? Jo idag har jag spelat ett spel som kommer med Windows 10 ja det kommer inte med men det finns till Windows 10 och 8. Har kommit i tre versioner och jag har klart ettan tvåa och är nu inne på trean. Så mer? Morsan har åkt in på sjukhus hade för mycket vatten och högt blod tryck men mår bättre nu. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja fick nya övningar ja lite nya men lite svårare än de gamla och skall köra detta i tre veckor så får vi se. Då skall det bli bättre så får vi se vad som  händer sedan.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen har inte långt till slutet nu sedan är det till att skriva ner sidorna på kapitel na jag vet inte om det är fel ord men jag vill skriva kapitlerna men det är inte rätt det heter kapitel och så i många blir väl kapitlerna? Sedan skall jag skriva ut och så läsa igen.

Så nog för idag och tack för idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: