måndag 7 september 2015

Måndag 7/9-2015 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt men vaknade ett antal gånger inatt. Kom ur sängen till halv elva tiden och fick i mig frukosten. Så sedan skulle jag då köra igång med romanen men pillade med datorn och kom inte igång förrän till 12:30 idag. Så sedan paus till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen sedan hem igen, hoppade stretchen idag och gick igång med middagen. Så såg lite på teven med men var inte mycket att se idag. Så idag kom jag på att jag måste ringa till läkaren imonn. Min rygg läker inte och den blir inte bra så jag måste göra något åt det. Så imonn ringer klockan till sex och sedan ringer jag och ser om jag kan få tid. Min förhoppning är att jag får något typ av tablett som gör att inflammationen lägger sig och jag sedan kan köra igen. Men det kommer nog ta en eller två veckor som jag måste hålla upp med träningen. Men vi får se vad de säger imonn och när jag får tid snart hoppas jag. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto vare sig till onsdag eller lördag. Men till denna veckan så smäller det till det känner jag på mig, eller hur? Så mer? Ja dagen imonn går nog bort helt när jag måste upp så tidigt men vi får se hur det går. Så mer? Nä har inte mer att säga idag så jag säger hej för idag och ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag körde jag fram till magen sedan la jag ner för jag får mer ont om jag kör det så jag la ner det. Så får vi se om jag måste hålla upp eller inte.

ROMAN: Japp körde idag och det gick bra har kommit till person tre och är där ännu. Som jag sa så skrev jag mycket om honom. Men om jag kör imonn vet jag inte när jag går upp i ottan men kanske.

Så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: